A fost capitanul Stelei in absenta lui Mirel Radoi. A acumulat deja 8 ani de cind este legitimat in Ghencea. Sorin Paraschiv se gindeste la plecare - echipa franceza Sochaux a inaintat o oferta administratiei steliste.

"Nu stiu daca se va concretiza, dar ma gindesc la plecare. Sunt atitia ani pe care i-am dedicat echipei. Oricum, nu ar fi un capat de tara daca nu s-ar concretiza" - Sorin Paraschiv.

In ultimul meci din stagiunea de toamna, Craiova-Steaua 0-0, Paraschiv nu a fost titular.

Episodul a sugerat ca intentia antrenorului Cosmin Olaroiu este sa il forteze pe Ovidiu Petre pentru a suda un cuplu de mijlocasi centrali cu Mirel Radoi. Nu si cu Paraschiv. Si patronul echipei a intarit ideea, printr-o declaratie facuta dupa egalul de la Lyon - "cine mai discuta cu noi cind o sa fim cu Radoi si Ov Petre la mijloc?"

Cit timp liderul vestiarului Mirel Radoi a fost accidentat, Paraschiv a primit banderola de capitan. Dupa meciul de la Kiev, mijlocasul a suferit o accidentare pe fondul unui program supra-incarcat. Desi nu era refacut complet, Paraschiv a fost fortat pentru a evolua contra lui Real Madrid la Bucuresti.