Anul acesta Mos Craciun s-a gandit sa faca o surpriza copiilor din doua centre de plasament si doua gradinite. Dar el s-a hotarat sa nu vina singur, ci cu ajutoare, reprezentate de membrii trupelor SIMPLU, Big Bounce si instrUMAN.

In aceasta ultima saptamana inainte de vacanta de iarna, mai exact pe 20 decembrie 2006 - 600 de copii au primit vizita trupelor SIMPLU, Big Bounce si instrUMAN precum si cadouri de la acestia.

Centrele vizitate au fost alese aleatoriu. Acestea fiind: Centrul de plasament Cantemir, Centrul de plasament Sfantul Petru si Pavel, iar cele doua gradinite au fost: Gradinita nr. 17 si Gradinita nr. 224.

Membrii trupelor si-au propus sa le aduca zambetul pe buze copiilor. Au fost mobilizate forte, intr-o campanie de sarbatori fara precedent pentru SIMPLU, Big Bounce si instrUMAN. Incepand de la primele ore ale diminetii, acestia au pornit la drum prin Bucuresti fericind copii.

Campania de sarbatori a constat nu doar in impartitul ducliurilor si jucariilor, Simplu, Big Bounce si InstrUMAN, profitand de ocazie pentru a-i si colinda pe micuti in stilul propriu - imbinand piese din repertoriul personal cu cantece traditionale de sarbatori, toate pe un fundal beat-box.

Scopul campaniei a fost de a aduce bucurie in inimile celor care inca mai cred in miracole si in Mos Craciun.

Vizitele facute in doua centre de plasament si in doua gradinite din capitala, si-au atins scopul propus spre deliciul celor mici care au avut ocazia.