Numai Adriean Videanu a plecat in vacanta in Dubai.

Dupa un an politic agitat, politicienii romani au renuntat la destinatiile exotice de Sarbatori, preferand sa ramana acasa cu familia. Singura exceptie o reprezinta primarul Capitalei Adriean Videanu, plecat deja in vacanta in Dubai.

Basescu asteapta colindatori

Presedintele Traian Basescu nu s-a decis inca unde va merge de Craciun, dar cu siguranta va petrece cu familia. De dimineata, seful statului va primi colindatori la Palatul Cotroceni, iar dupa-amiaza ar putea pleca la vila de protocol din Predeal. Ieri, Basescu si-a vizitat mama la Constanta, incarcat cu daruri. Presedintele i-a pus sub brad, printre altele, un cos cu dulciuri si unul cu fructe. Basescu a oferit cadouri si copiilor din bloc.

Tariceanu - la restaurant, Olteanu - in bucatarie

Premierul Tariceanu asteapta Ajunul Craciunului sa desfaca daruri, cu familia. Pana atunci are de impodobit si bradul pe care l-a cumparat din timp. De Craciun insa, Calin Popescu-Tariceanu isi va scoate familia in oras, la un restaurant.

Tot in familie, presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, va avea treaba la bucatarie. In Ajun va framanta la cozonaci. „Am o reteta speciala de cozonaci de la Pastorel Teodoreanu. Cu multe oua. Se pun cincizeci de oua la un kilogram de faina”, ne-a povestit Olteanu. In plus, deputatul i-a promis fiicei sale o vizita la ZOO.

Iliescu renunta la Scrovistea

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, isi va petrece Craciunul ca de obicei acasa, alaturi de sotia sa, Nina. De Revelion insa anul acesta Iliescu da vila de la Scrovistea pe „Revelionul Integrarii” din Piata Revolutiei.

Si liderul PSD Mircea Geoana va ramane in Bucuresti, cu familia. Fostul sau sef de partid, Adrian Nastase, prefera sa se retraga de Craciun la ferma de la Cornu. In functie de vreme, planuieste sa-si duca baietii la schi intr-una dintre statiunile de pe Valea Prahovei.

Integral in Evenimentul Zilei