Cantaretul rap Sean "Diddy" Combs a petrecut primul Craciun alaturi de cele doua fetite nou-nascute si iubita de sa, Kim Porter. P.Diddy, care a devenit tatal a doua fetite gemene la sfarsitul saptamanii trecute, este foarte fericit si a declarat ca va organiza o fastuoasa petrecere in cinstea celor doua nou-nascute, informeaza abc.com.

"Diddy a primit mai devreme cadoul de Craciun", a declarat purtatorul de cuvant al artistului, Robert Zimmerman. "Atat Kim cat si fetele se simt minunat", a adaugat acesta. P.Diddy se afla la filmari in Toronto, dar "a ajuns la timp pentru nastere", a adaugat Zimmerman

Fetele, nascute la interval de doua minute una de cealalta, se numesc D''Lila Star, dupa numele buniici lui Porter, si Jessie James, dupa numele bunicii lui Combs.

Cuplul mai are un baiat in varsta de opt ani, Christian. Artistul, in varsta de 37 de ani, a fost casatorit cu stilistul de moda Misa Hylton, de la care are un alt baiat, Justin Combs, de 12 ani.

In urma cu cativa ani, cantaretul a avut o relatie intens mediatizata si cu Jennifer Lopez. In acea perioada, P. Diddy se despartise de modelul Kim Porter, cu care avea un baiat, din 1996, insa la sfarsitul anului 2001 acestia s-au impacat.