Incepand din 21 decembrie 2006, se pot face rezervari de bilete pentru Bucharest Challenge 2007, pe website-ul www.bucharest-ring.ro. Evenimentul, programat anul viitor in perioada 17 - 20 mai pe circuitul stradal din jurul Palatului Parlamentului, pe traseul Bd. Natiunile Unite - Bd. Libertatii - Calea 13 Septembrie - Str.

Izvor, aduna la un loc competitii de top din lumea sporturilor cu motor: Campionatul FIA GT, Grand Prix Masters, Campionatul European FIA GT3, Formula 3 Internationala Marea Britanie si Cupa Dacia Logan.

Cel mai ieftin bilet costa 35 RON (cu toate taxele incluse) si este valabil pentru ziua de joi (17 mai), prima zi in care bolizii de curse vor iesi pe circuitul stradal conceput de celebrul arhitect Herman Tilke, creatorul circuitelor de Formula 1 din Bahrein, China, Turcia si Malaezia. Tot 35 RON costa si biletul de acces in paddock pentru prima zi a evenimentului Bucharest Challenge 2007.

Biletele de weekend, valabile pentru zilele de vineri, sambata si duminica, pornesc de la pretul de 70 RON, in tribuna BRONZ. Pentru un loc in tribuna ARGINT pretul biletului este de 100 RON, pentru un loc in tribuna AUR pretul biletului este 180 RON, iar pentru un loc in tribuna PLATINA pretul biletului este 250 RON.

Toate aceste bilete sunt valabile pentru intreg weekend-ul si sunt cu toate taxele incluse. Biletul pentru accesul in paddock, pe parcursul celor trei zile de cursa, costa 70 RON. Cele mai scump bilet, pentru sectorul VIP, costa 800 euro. Biletele rezervate pe site-ul http://www.bucharest-ring.ro/ vor fi livrate incepand cu data de 14 februarie 2007.

Tot incepand cu aceasta data vor putea fi cumparate bilete de la sediile ACR din tara precum si de la alti parteneri ai evenimentului Bucharest Challenge 2007.