Daca unele staruri s-au grabit anul acesta la Oficiul Starii Civile, altele nu au ezitat sa faca pasul decisiv... in sens invers, iar 2006 a fost marcat de divorturi celebre.

In timp ce democratii din SUA se bucurau ca revin la putere dupa 12 ani, toata atentia americanilor se indrepta spre Britney Spears, care isi anunta public divortul de cel alaturi de care a stat in ultimii doi ani - Kevin Federline. Averea divei este in siguranta, deoarece ea a incheiat un contract prenuptial.

Divortul lui Sir Paul McCartney, in schimb, este unul dificil. Heather Mills, femeia care i-a daruit cel de-al treilea copil lui McCartney, l-a acuzat de violenta conjugala si ar putea obtine un sfert din averea cantaretului (aproximativ 300 de milioane de euro), pentru ca cei doi nu au semnat un contract prenuptial.

La patru luni dupa ce i-a spus „da” lui Kid Rock la Saint Tropez, bomba sexy Pamela Anderson s-a razgandit in privinta mariajului. Chiar daca ambii protagonisti ai acestei povesti fara final fericit sunt personalitati destul de controversate, desfacerea mariajului se va face pe cale amiabila, conform declaratiilor actritei.

„Rupturi” pe axa Basescu

Nici avocatii romani nu au stat degeaba anul acesta. Fiica presedintelui, Ioana Basescu, a decis sa se desparta de Bodo dupa trei ani de casnicie. Nu se cunosc inca motivele care au dus la aceasta ruptura, iar speculatiile care anuntau motivele despartirii nu au intarziat sa apara.

Niciuna dintre ipotezele vehiculate (de la violenta conjugala, pana la imixtiunea lui Traian Basescu) nu a fost insa confirmata oficial.

Integral in EvZ