In ciuda unei accidentari care-l tine departe de teren pentru inca sase saptamani, chinezul Yao Ming este in continuare jucatorul cu cele mai multe voturi in ancheta realizata de NBA pentru alegerea participantilor la All Star Game, partida care aduna cei mai buni jucatori de baschet din campionatul nord-american.

Centrul de 2 metri si 29 de centimetri a avut cel mai bun start de sezon din cariera sa in NBA, reusind o medie de 27 de puncte si 10 recuperari pe meci pana cand a suferit o fractura la picior in partida cu LA Clippers din 23 decembrie.

Yao a adunat pana acum 1.411.923 de voturi din partea publicului, fiind unul dintre cei patru jucatori care au depasit nivelul de un milion de voturi primite, alaturi de LeBron James de la Cleveland Cavaliers (1.323.989), Kobe Bryant de la LA Lakers (1.187.505) si Tracy McGrady de la Houston Rockets (1.057.057).

A 56-a editie a All Star Game va avea loc pe 18 februarie si va fi organizata pentru prima data in istorie intr-un oras care nu are o echipa in NBA - Las Vegas.

Fanii din toata lumea mai pot vota pana pe 21 ianuarie, in urma sufragiilor fiind anuntati titularii celor doua formatii: echipa Estului si cea a Vestului. Rezervele vor fi alese de antrenorii formatiilor din NBA si vor fi anuntate pe 1 februarie.