Campionatul Angliei, etapa 21

Super-echipa lui Mourinho are probleme - simbata dupa-amiaza, Chelsea a realizat doar un egal acasa (2-2 cu Fulham). Comentatorii BBC Five au spus in transmisia meciului: "Ce John Terry? Aduceti-l mai repede pe Cech, sa se termine comedia defensiva de la Chelsea!"

Antrenorul Jose Mourinho s-a "descarcat" dupa semi-esecul cu Fulham: "Toata lumea stie ca nu ne putem apara fara Cech si Terry. Nu contam in jocul aerian". Iar in campionatul englez, a adaugat tehnicianul, soliditatea defensivei este determinanta. "Nici in Liga Campionilor nu conteaza atit de mult!".

Un reporter l-a intrebat pe Mourinho de ce i-a lasat sa plece in intersezon pe fundasii centrali Huth si Gallas - "Este o intrebare foarte buna. Dar nu pot raspunde la ea".

Antrenorul se considera principal vinovat pentru ultimele rezultate ale echipei, chiar daca a nominalizat mai multi jucatori care nu se pot ridica la nivelul asteptarilor: "Joe Cole s-a accidentat. Din nou! Sevcenko nu intra in ritm. In aparare, nu facem fata cu Ferreira si Geremi. Singurul care face performanta este Drogba".

Iar concluzia lui Mourinho a fost: "Nu am nevoie de milioane pentru transferuri. Ii vreau repede inapoi in echipa pe Cech, Terry, Robben. Altfel vom descoperi ca poate nu suntem atit de buni pe cit credem si nici eu un manager atit de valoros pe cit ne imaginam".

Manchester United intra in 2007 cu 6 puncte avans (3-2 cu Reading).

Chelsea-Fulham 2-2

Ronsenior 35 (autogol), Drogba 62, respectiv Volz 17, respectiv Bocanegra 84

Manchester Utd-Reading 3-2

Solskjaer 33, Cr Ronaldo 59, 77, respectiv Sonko 38, Lita 90

Sheffield United-Arsenal 1-0

Nade 41

Blackburn-Middlesbrough 2-1

Nonda 9, McCarthy 74, respectiv Yakubu 61 (11 metri)

Bolton-Portsmouth 3-2

Faye 30, Campo 40, Anelka 62, respectiv Taylor 2, Andrew Cole 89

Everton-Newcastle 3-0

Anichebe 9, 58, Neville 62

Tottenham-Liverpool 0-1

Luis Garcia 45

West Ham United-Manchester City 0-1

Beasley 83

Watford-Wigan 1-1

In a doua repriza, jocul a fost oprit din cauza terenului inundat de ploaie.

Vineri seara: Charlton-Aston Villa 2-1

Clasament:

1. Manchester United 53 p

2. Chelsea 47 p

3. Bolton 39

4. Liverpool 37...