De fapt, dupa 0-0 cu Aston Villa, antrenorul lui Chelsea sustine ca Manchester nu a profitat de momentele proaste ale lui Chelsea. "Sunt multumit cu acest dezavantaj de 6 puncte. Putea fi mult mai rau".

Mourinho si-a schimbat dispozitia dupa ce a vazut egalul lui Manchester la Newcastle si dupa ce a primit buletinul medical: Terry se intoarce pentru meciul cu Wigan, Cech si Robben pentru urmatoarea partida care va fi expeditia pe terenul lui Liverpool.

Dupa 0-0 marti seara pe terenul lui Aston Villa, fundasul Khalid Boulahrouz s-a accidentat si exista suspiciunea ca are o ruptura de ligamente.

Tot marti, Arsenal a spulberat pe Charlton: 4-0. S-a intors Thierry Henry!

Atacantul francez a deschis scorul (penalty) si a contribuit la al doilea (inscris de Hoyte). Tabela a fost inchisa de Van Persie (o dubla). Interesant este ca la al treilea punct, realizat de Van Persie din 11 metri, Thierry Henry a renuntat la transformare, desi este primul pe lista executantilor de asemenea faze fixe.

34 de zile a absentat Henry din efectivul "Gunners". In aceasta perioada, explicatia oficiala a fost ca jucatorul sufera de o sciatica. Insa un interviu acordat in decembrie publicatiei The Sun, in care jucatorul reprosa managerilor ca nu au adus jucatori de valoare, a sugerat ca atacantul atinsese o limita a extenuarii.

"Titi (Henry) este din nou cu noi. Si este intr-o dispozitie mentala formidabila!" a pus antrenorul Arsene Wenger dupa victoria cu Charlton.