Whitney Houston este fortata sa isi vanda multe bunuri personale pentru a-si plati uriasele datorii, informeaza dailymail.com. Tinutele de colectie, echipamentele muzicale si trofeele adunate pe parcursul stralucitoarei sale cariere sunt scoase la licitatie deoarece artista nu si-a platit datoriile, estimate la 76 000 de lire.

Multe dintre hainele sale, inclusiv haine create de Dolce&Gabbana si Giorgio Armani, au fost retinute inca din anul 1999, in timpul turneului “My Love Is Your Love”. Cantareata avea si atunci probleme in casnicie si pe plan financiar si consuma droguri.

Foto:dailymail.com

Purtatorul de cuvant a lui Houston, Nancy Seltzer, a declarat ca nu crede ca artista vinde aceste lucruri din cauza unor mari datorii: “Whitney vinde echipamentul muzical, ca si multi alti artisti, deoarece este depasit. Hainele si costumele de scena vor fi vandute deoarece artista nu mai are nevoie de ele.”

Aceasta licitatie se dovedeste a fi jenanta pentru Houston. Steve Newmark, una dintre persoanele care se vor ocupa de licitatie, a declarat: “Exista si cateva lucruri intime scoase la vanzare. Chiar si cateva piese de lenjerie.”

Foto:dailymail.com

Houston, in varsta de 43 de ani, a avut un mare succes in anul 1985 cu albumul "Whitney Houston", care contine piesele "Saving All My Love For You" si "Greatest Love Of All" si a fost vandut in peste 13 milioane de exemplare in intreaga lume.

Anul trecut, cantareata i-a intentat divort sotului ei, Brown, dupa 14 ani de casnicie, pe motivul consumului de droguri si de alcool si pe cel al violentei in familie.

In ultima perioada cantareata a lucrat la albumul de revenire si de curand a reurcat pe scena.