Noua achizitie a Stelei, portarul brazilian Andrey Nazario Afonso s-a accidentat dupa 10 minute din prima sedinta de pregatiri alaturi de noii sai colegi. Dupa cateva miscari de incalzire, Andrey a facut cateva sarituri, dupa una dintre ele el prabusindu-se la pamant cu dureri la genunchiul stang.

Medicul echipei Steaua, Radu Paligora a fost primul care s-a apropiat de jucator, fiind urmat de managerul general al ros-albastrilor, Mihai Stoica, cel care l-a descoperit in Brazilia, si de impresarul jucatorului care asistau de pe margine la sedinta de pregatire.

Desi antrenamentul era deschis presei, Mihai Stoica a cerut evacuarea reprezentantilor mass-media.

Portarul brazilian a primit ingrijiri din partea medicului echipei, dar nu a mai putut continua antrenamentul. Mai mult, este pusa sub semnul intrebarii prezenta lui la cantonamentul pe care Steaua il va intreprinde incepand de maine in Italia, la Coverciano.

El va pleca cu echipa spre Italia, urmand ca miercuri sa ajunga la Bologna, la Clinica Isokinetic, pentru un control medical amanuntit.

In ciuda accidentarii, Andrey va semna un contract cu Steaua, lucru confirmat de patronul echipei, George Becali pentru site-ul oficial al clubului: "Indiferent cat de grav este accidentat portarul brazilian si cat de mult va lipsi, noi vom semna in aceleasi conditii contractul cu Andrey."