Una dintre cele mai profitabile afaceri, cea a cazinourilor, genereaza zilnic castiguri de milioane de dolari neimpozitate. Sumele sunt gestionate de camatarii cazinourilor, personaje agreate de managerii cluburilor.

Imbracati la patru ace, camatarii dispun la orice ora a serii ori a noptii de milioane de dolari bani gheata, pe care-i pun la dispozitia jucatorilor pentru dobanzi de la 30 pana la 100% pe zi.

Victimele, oameni politici, militari de cariera, diplomati, oameni de afaceri, dar si ospatari, taximetristi ori manelisti, pun gaj pentru banii de la camatari imobile, masini, terenuri, bijuterii ori certificate de depozit bancar. A doua "divizie" a camatarilor este formata din taximetristi sau politisti de zona. "Lipeala" cu acestia o fac de obicei bodyguarzii cazinoului.

Pentru sume mai mici, politistii-camatari percep dobanzi de pana la 50% pe zi. O mare parte din clientii cazinourilor joaca sume de zeci de mii de dolari sau chiar sute de mii zilnic. Sume importante pe care le pot pierde in numai cateva ore.

Integral in Romania Libera