Postata de: Autorul si-a declinat identitatea

La data: 09 Ianuarie 2007

Tip: Reclamatie

Cod: 12672

< Inapoi la sesizari

Printeaza aceasta sesizare!

Trimite unui prieten

Potopul dupa Distrigaz

Stimate Domnule Primar,

In cursul lunii noiembrie Distrigaz a efectuat o lucrare in intersectia Salajeni-Proletarului. La terminarea lucrarii, personalul Distrigaz a lasat in urma mai multe mormane de pamant in mijlocul intersectiei, ingreunand considerabil traficul auto. De asemenea gura de canal a fost lasata neastupata, fara nici un semn de avertizare.

Am reclamat la Distrigaz aceasta situatie in decembrie, primind numarul de inregistrare 76265 si am revenit ulterior de mai multe ori insa pana in prezent nu s-a luat nici o masura.

Va rog sa dispuneti masurile necesare pentru indreptarea acestei situatii.

Va multumesc anticipat,

Al dvs.,

Leonard Boicu

www.domnuleprimar.ro

Raspunsul primarului

10 Ianuarie 2007

Stimate domn Leondard Boicu,

Referitor la sesizarea dumneavoastra inregistrata la Primaria Sectorului 1, permiteti-mi sa va comunic faptul ca am dispus Serviciului Lucrari Tehnico-Edilitare si Gospodarie Comunala din cadrul Directiei Inspectie a institutiei pe care o conduc sa efectueze un control in zona si sa ia masurile ce se impun.

De indata ce rezultatele acestui control imi vor parveni, va voi informa de masurile luate in cel mai scurt timp posibil.

Multumindu-va pentru intelegere, va rog sa primiti, stimate domn, asigurarile mele privind solicitudinea noastra in solutionarea rapida si eficienta a problemelor ridicate de cetatenii Sectorului 1, mai ales atunci cand acestea intra in sfera noastra de competenta.

Cu stima,

Andrei Ioan Chiliman

www.domnuleprimar.ro