Realul a scapat de Beckham! Fostul capitan al echipei de fotbal a Angliei va pleca la sfarsitul acestui sezon de la Real Madrid la echipa americana Los Angeles Galaxy. El va semna un contract pe cinci ani, urmand a castiga din salariu si drepturi de imagine fabuloasa suma de 250 de milioane de dolari. Clubul spaniol a confirmat plecarea mijlocasului englez.

Intr-un comunicat citat de presa internationala, mijlocasul englez afirma: "Dupa ce am luat in calcul mai multe optiuni, sa raman la Madrid sau sa merg la alte mari echipe britanice sau europene, am decis sa joc la LA Galaxy."

El a multumit suporterilor si oamenilor din Madrid care l-au facut sa se simta foarte bine la Real. "Sunt mandru ca am jucat pentru doua dintre cele mai mari cluburi de fotbal", adauga Beckham in declaratia sa.

Clubul Real Madrid a confirmat plecarea lui Beckham, printr-un comunicat: "Ambele parti au cazut de acord ca sa nu mai fie prelungit contractul lui Beckham dupa data de 30 iunie 2007".

Directorul sportiv al clubului spaniol, Predrag Mijatovic, anuntase de ieri ca mijlocasul englez va pleca de la Real Madrid.

Contractul sau va expira in vara si jucatorul de 31 de ani a refuzat prelungirea intelegerii pentru inca doi ani, din cauza putinelor sanse de a juca de cand pe banca tehnica a venit antrenorul italian Fabio Capello.

David Beckham, in varsta de 31 de ani, a ajuns la Real in 2003, dupa 11 ani petrecuti la Manchester United, in care a jucat aproape 400 de meciuri si a marcat 85 de goluri.