Mourinho e decis sa plece de la Chelsea in luna mai! O spune tabloidul britanic The Sun, citand un apropiat al antrenorului portughez. Motivul despartirii? Jose e nefericit pe Stamford Bridge din cauza minarii constante a autoritatii sale de catre Franck Arnesen - responsabilul cu transferuri al lui Chelsea.

Conform unor surse citate de ziarul amintit, Mourinho isi cauta deja o casa la Milano, fiind cunoscut faptul ca are o oferta consistenta la Inter, patronului clubului dorindu-l in locul lui Mancini.

"Asta este. Voi pleca la finalul sezonului... Inca nu stiu exact unde", i-ar fi spus Mourinho prietenului sau, furios pentru ca Arnesen si-a depasit atributiile. Unul dintre motivele enervarii portughezului este cedarea lui William Gallas la Arsenal peste capul sau.

Cesar Peixoto, fost elev al lui Mourinho la FC Porto si actualmente jucator la Espanol Barcelona, a declarat ca portughezul isi cauta casa la Milano, alimentand astfel zvonurile privind trecerea lui Mourinho la Internazionale.

The Sun mai scrie ca Chelsea a si inceput cautarea unui inlocuitor, in pole-position fiind Guus Hiddink, acum selectionerul Rusiei. In vizorul "albastrilor" se mai afla si Didier Deschamps (antrenorul lui Juventus), si Juande Ramos - antrenorul lui FC Sevilla.