Presedintele PD, Emil Boc, a declarat la "Sinteza zilei" (Antena 3) ca o cunoaste bine pe Elena Udrea si nu crede ca aceasta ar fi facut afirmatiile legate de presupusul bilet trimis de premierul Tariceanu catre presedintele Basescu fara a avea dovezi.

Udrea nu a venit montata la emisiune ci a facut dezvaluirea respectiva in urma starii de nervozitate. Daca gestul nu va fi confirmat ar apasa extrem de mult asupra carierei Elenei Udrea, crede presedintele PD-ului.

Emil Boc a evitat insa diplomatic sa se pronunte asupra continutului biletului si a declarat ca asteapata ca administratia prezidentiala sa-l faca public mai intai.

"Presedintele primeste zilnic zeci de petitii din partea cetatenilor. Unele dintre cerinte sun legale, altele nu. Nu se poate duce cu toate la politie...", asa a incercat Emil Boc sa explice de ce Traian Basescu nu a incalcat un articol de cod penal privind infractiunea de "Tainuire".

Nu avem niciun proiect de fuziune cu PLD

Raspunzand intrebarilor de final ale emisiunii, Emil Boc a declarat ca PD-ul nu are un proiect de fuziune cu PLD si nu au avut loc discutii in acest sens desi din punct de vedere doctrinar sunt doua partide foarte apropiate.

textul se actualizeaza