Saracii Capitalei stiu cum sa puna mana pe o casa. Dupa modelul Zabrautilor, o suta de bucuresteni fara un loc de munca si evacuati dintr-un imobil afectat din sectorul 1 s-au ales ieri cu un apartament de caciula. Duminica noaptea, dupa ce scara unei cladiri din Calea Grivitei s-a prabusit, Primaria Sectorului 1 le-a propus locatarilor sa se mute provizoriu intr-un adapost.

Indignati, oamenii au refuzat oferta primariei, iar doi dintre ei s-au urcat pe acoperis si au inceput sa strige: "Sa vina Gigi Becali!". Incurajati de "liderii" lor, dar si de prezenta camerelor tv, ceilalti chiriasi din imobil au intretinut atmosfera.

Becali: "Sunt televiziuni acolo? Da? Gata, ma duc!"

Citatul din titlu a fost replica lui Gigi Becali atunci cand a auzit de la reporterii Adevarul despre protestul de pe Calea Grivitei. Tot presa i-a fost punct de reper in gasirea imobilului de la numerele 60-62. "Pe unde este exact? A! Gata! Vad Antena 1, 3. Acolo e!", s-a lamurit el.

Dupa aparitia furtunoasa in curtea cladirii pe jumatate daramata, patronul echipei Steaua povesteste: "Am rezolvat-o. Ii duc la mine, in blocul cu 150 de apartamente, la Zimnicea".

Integral in Adevarul