Udrea lua de la stat un miliard pe an

Autoritatea de Control a Guvernului vrea sa recupereze banii RAAPPS de la biroul Elenei Udrea

de Liana Anghelescu     HotNews.ro
Marţi, 16 ianuarie 2007, 0:00


Foto: azi.ro

Autoritatea de Control a Guvernului va propune RAAPPS sa actioneze in judecata cabinetul Elena Udrea pentru recuperarea banilor achitati pentru servicii neprestate sau indeplinite insuficient.

Cabinetul Individual de Avocatura Udrea Elena Gabriela a incasat de la Regia Autonoma a Administratiei Patrimoniului Protocolului de Stat (RAAPPS) aproape 2 miliarde si jumatate de lei vechi in mai putin de doi ani. Informatia a fost adusa in atentia presei de catre Autoritatea pentru Control a Guvernului, institutie subordonata premierului Calin Popescu Tariceanu.

Informatia pe scurt

*** Elena Udrea a incheiat cu RAAPPS 12 contracte, din care a castigat 2.350.000.000 ROL.

*** Firma fostului consilier prezidential s-a dovedit deseori ineficienta.

*** Conform Autoritatii de Control al Guvernului, RAAPPS trebuie sa ia masuri pentru recuperarea sumelor de bani.


Autoritatea pentru Control a Guvernului a intocmit un raport care scoate la iveala faptul ca intre 2001 si 2006, RAAPPS a incheiat 23 de contracte de asistenta juridica, iar dintre acestea 12 au fost atribuite firmei de avocatura care apartine Elenei Udrea.

Potrivit sefului Corpului de Control al Guvernului, Cristian David, RAAPPS trebuie sa ia masuri pentru recuperarea sumelor de bani achitate in mod nelegal (servicii neprestate sau prestate insuficient).

Elena si cabinetul sau

Prima legatura contractuala intre fostul consilier prezidential si RAAPPS este datata cu 4 decembrie 2003, cand Cabinetul Individual de Avocatura Udrea Elena Gabriela trebuia sa reprezinte Regia intr-un litigiu. Insa firma Elenei Udrea nu a reusit sa se descurce singura, drept pentru care RAAPPS a solicitat ajutorul unei alte firme. SPCS Campeanu. Udrea si-a primit insa banii. 310 milioane de ROL.

De asemenea, in 5 decembrie, intre RAAPPS si Cabinetul Individual de Avocatura Udrea Elena Gabriela s-a semnat un contract cu o valoare de 60 de milioane de lei vechi. Onorariul a fost achitat, insa regia nu a putut pune la dispozitia echipei de control informatii cu privire la cauza ce a fost increditata respectivului cabinet de avocatura.

In 2004, luna iulie, Cabinetul Udrea, care reprezenta RAAPPS a pierdut un proces, dar a castigat 195 de milioane ROL, onorariu. Tot in aceeasi perioada Udrea a incheiat inca un contract cu Regia, pe 150 milioane ROL. Cabinetul sau trebuia sa reprezinte RAAPPS in instanta, insa n-a facut-o.

“Din analiza actelor ce au fost puse la dispozitia echipei de control rezulta ca reprezentarea regiei in aceasta cauza a fost facuta de catre juristii institutiei, neexistand nici un act care sa indice implicarea in dosar a cabinetului angajat”, arata raportul Autoritatii pentru Control.

400 de milioane pentru nimic

Tot in iulie 2004, Udrea a mai incasat 395 milioane ROL pentru un proces. In aceasta situatie, cabinetul Udrea "nu avea cum sa presteze asistenta juridica la Curtea de Casatie a Frantei intrucat potrivit procedurii civile franceze, la aceasta instanta asistenta este asigurata doar de avocatii de la Consiliul de Stat sau de la Curtea de Casatie.

In septembrie Cabinetul Individual de Avocatura Udrea Elena Gabriela a mai incasat 10 milioane ROL, si dupa aceea 50 de milioane ROL, in urma a alte doua contracte.

In aceeasi perioada, Cabinetul Udrea a incheiat cu regia un contract de 250 de milioane de lei vechi. Cu toate ca a doua zi, cauza a fost suspendata onorariul a ajuns cu bine la firma de avocatura.

Udrea a mai primit, tot pe un contract de la regie, 120 de milioane, insa “dosarul cauzei pentru care firma acesteia a fost angajata nu se regaseste la RAAPPS”, arata raportul.

Ultimul onorariu incasat de Udrea de la RAAPPS a fost de 160 de milioane. Nici atunci firma angajata de regie nu a avut sorti de izbazi in instanta.

Alta furtuna la RAAPPS

Tot marti, premierul a cerut Autoritatii de Control "sa investigheze legalitatea procedurilor derulate de RAAPPS pentru incheierea contractelor de asociere in participatiune pentru Complexul Agrozootehnic Vlasia si Complexul rezidential din B-dul Expozitiei".

Este vorba despre doua afaceri despre care Evenimentul Zilei a scris ca ar fi facute in beneficiul PNL.

Tariceanu a mai decis ca, pe perioada controlului, directorul RAAPPS sa fie suspendat din functie pentru a nu exista nici o suspiciune ca ar vicia derularea controlului de catre Autoritatea de Control a Guvernului.
Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.


520 vizualizari

 • 0 (0 voturi)    
  Nimic de comentat... (Marţi, 16 ianuarie 2007, 16:13)

  nu_conteaza [anonim]

  Toata lumea se inflameaza acum, cand s-a deschis un subiect. Pana acum toata lumea a tacut. De ce nu ma mir?
 • 0 (0 voturi)    
  in sfarsit (Marţi, 16 ianuarie 2007, 16:26)

  nucu [anonim]

  au iesit liberalii la bataie, dati-i la gioale trompetistei baieti!
 • 0 (0 voturi)    
  vinovat este... (Marţi, 16 ianuarie 2007, 16:44)

  grewel [anonim]

  ....NU CEL CARE CERE, CI CEL CARE DA !
  corect?

  nu sint fan elena udrea, dar in cazul raapps sint tone de mirshavii, spagi, pile si relatii...

  elena udrea cu contractele ei generatoare de bani multi pentru hainitzele ei frumoase este doar virful aisbergului RAAPPS.
 • 0 (0 voturi)    
  transparenta prin ceata (Marţi, 16 ianuarie 2007, 16:48)

  Van Damme [anonim]

  Hai sa fim transparenti pana la capat domnule ministru David. Publica lista cu toate contractele intre 2000-2006, destinatarul onorariilor (Udrea sau alte cabinete), tipul de proces, instanta si rezultatul proceselor. Abia atunci putem discuta corect despre cheltuirea banilor publici.
 • 0 (0 voturi)    
  RAAPPS (Marţi, 16 ianuarie 2007, 16:49)

  george [anonim]

  Cat de mare a fost Caragiale cu viziunea lui asupra politicienilor romani ,reconfirmata si peste atatia ani...!!! si ce pacat ca noi,oameni obisnuiti,suntem obligati sa asistam plini de lehamite la ce se intampla azi! Dar,poate,i-or invata altii cum ar trebui sa se faca politica si pe Dambovita...
 • 0 (0 voturi)    
  contracte legale ! (Marţi, 16 ianuarie 2007, 16:52)

  jamie [anonim]

  Cam asa arata adevaratele contracte cu RAAPPS:

  339 DE MILIOANE DE EURO
  230 DE MILIOANE DE EURO

  Ce n-a furat PSD fura gasca PNL!
  (EVZ, 16 ian 2007)

  Afaceristul RAZVAN PETROVICI, omul de casa al PNL, a pus mana, cu ajutorul unor casute postale din Cipru, pe complexul Moara Vlasiei si pe un teren in Bulevardul Expozitiei.


  Doua firme off-shore detinute din umbra de afaceristul Razvan Petrovici au obtinut de la RAAPPS controlul asupra complexului Moara Vlasiei, situat in zona Snagov, si a unui teren in Bulevardul Expozitiei din Capitala.
  Valoarea terenurilor vizate este uriasa, de 339 DE MILIOANE DE EURO. Manevra a fost consfintita in ultima jumatate de an de conducerea liberala a Regiei Autonome Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat si de cea a Secretariatului General al Guvernului.

  Ferma de vaci de sute de milioane de euro

  Complexul Moara Vlasiei. 459 de hectare de teren pe care se afla cladiri, spatii de productie-depozitare si teren arabil, situate intr-o zona imobiliara extrem de vanata: Snagov. PSD-ul ochise terenul in 2003 pentru a face pe el "Dracula Park", insa proiectul a fost ingropat.
  La un pret mediu de 50 de euro pe metrul patrat, valoarea terenului ajunge la 230 DE MILIOANE DE EURO, fara a mai socoti si constructiile de pe el.
  La sfarsitul lui 2006, RAAPPS-ul condus de liberalul Adrian Dumitru decide incheierea unui contract de asociere in participatiune cu firma Dacia Companie de Investitii SRL.
  Obiectul asocierii: exploatarea in comun a unei ferme de vaci. Institutia ocoleste in mod fatis o licitatie publica. Contractul a fost semnat de Secretariatul General al Guvernului, condus de liberalul Radu Stroe.
  Aici intervin mai multe coincidente demne de luat in seama. Seful RAAPPS este fostul angajat al lui Razvan Petrovici, afacerist conectat la zona de interese a PNL, dar si la cea a PSD, prieten cu fiul fostului presedinte Emil Constantinescu si nasit de Virgil Magureanu.

  Primul off-shore

  (CONTINUARE)
 • 0 (0 voturi)    
  Arma prostului (Marţi, 16 ianuarie 2007, 16:56)

  Adrian [anonim]

  Chiar sa si aiba dreptate "bietul" RAAPPS ca tot a razbunare arata. Politicienii astia, fara multe exceptii, nu rateaza nici o sansa sa demonstreze ca sunt prosti facuti gramada, rau intentionati si fuduli.
 • 0 (0 voturi)    
  comanda politica (Marţi, 16 ianuarie 2007, 17:24)

  Maxim [anonim]

  Autoritatea de control a Guvernului a reactionat destul de prompt la comanda lui Tariceanu dupa acuzatiile aduse de Elena Udrea (povestea biletelului roz).

  Nu de alta, dar contractele incheiate intre RAPPS si Elena Udrea sunt din perioada 2003-2004, adica in epoca Nastase, cand aia era practica (alocare directa). Nu zic nu, daca nu s-a respectat legea, sa se aplice acum, insa mi se pare ca institutiile statului actioneaza la comanda politica si nu in interesul cetateanului, din moment ce Autoritatea de Control a Guvernului nu a gasit nereguli la tranzactii usor mai mari ci a gasit fix buba pe astia 60.000 de euro. La doar 3 zile dupa dezvaluirile dnei Udrea.

  Mirosul de petrol de la Guvern este din ce in ce mai puternic.
 • 0 (0 voturi)    
  Comanda politica a biletelului (Marţi, 16 ianuarie 2007, 18:04)

  Victoras [anonim]

  Comanda politica a fost invers decit se sugereaza aici: Udrea a aflat ca se finalizeaza controlul la RAPPS si a sarit cu un biletzel de care si-a amintit brusc. Asa, ca sa fim corecti cu faptele.
 • 0 (0 voturi)    
  Alta Mafie. (Marţi, 16 ianuarie 2007, 18:22)

  Elena Oprescu [anonim]

  De fapt nu contractele in sine sunt in analiza, valoarea fiind nesemnificativa fata de cat s-a furat si chiar ridicola pentru blonda. Se zdruncina insa mitul cavalerului in alb care lupta impotriva grupurilor de interese mafiote PNL-PSD si devin vizibile alte legaturi si alti protagonisti in afara patriciului de serviciu. Nici razbunare nu poate fi deoarece biletelul roz nu a aparut inca. Si daca nu au aparut pana acum dosarele cu foarte multe file ale dlor Basescu, Iliescu si Stolojan, este putin probabil sa apara un biet biletel roz !
  Logic, biletul care a isterizat mult prea mult presa nici nu ar trebui sa existe iar daca totusi Dl. Tariceanu a trimis un bilet informal catre Presedintie, continutul acestuia nu poate fi cel insinuat de fata din parcare. Chiar declaratia presedintelui ar conduse spre aceasta concluzie : ... este “ceva ”...
  Probabil ca aparitia biletului ar arunca imediat in derizoriu toata constructia pentru descreditarea premierului iar amica presedintelui ... Norvegiei ar fi definitiv descalificata politic.
  Dar, dezvaluirile scapate de inteligenta blonda de Plescoi, ne mai arata si cum se face trafic de functii la Cotroceni si consider acest fapt infinit mai grav pentru Romania, aratandu-ne nivelul pana la care s-a extins Mafia.
  Peste acest aspect nu se poare trece prea usor !
 • 0 (0 voturi)    
  Ce acopera de fapt David ? (Marţi, 16 ianuarie 2007, 18:34)

  jamie [anonim]

  Ce n-a furat PSD in RAAPPS fura PNL!

  339 DE MILIOANE DE EURO
  230 DE MILIOANE DE EURO

  Ce n-a furat PSD fura gasca PNL!
  (EVZ, 16 ian 2007)

  Afaceristul RAZVAN PETROVICI, omul de casa al PNL, a pus mana, cu ajutorul unor casute postale din Cipru, pe complexul Moara Vlasiei si pe un teren in Bulevardul Expozitiei.


  Doua firme off-shore detinute din umbra de afaceristul Razvan Petrovici au obtinut de la RAAPPS controlul asupra complexului Moara Vlasiei, situat in zona Snagov, si a unui teren in Bulevardul Expozitiei din Capitala.
  Valoarea terenurilor vizate este uriasa, de 339 DE MILIOANE DE EURO. Manevra a fost consfintita in ultima jumatate de an de conducerea liberala a Regiei Autonome Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat si de cea a Secretariatului General al Guvernului.

  Ferma de vaci de sute de milioane de euro

  Complexul Moara Vlasiei. 459 de hectare de teren pe care se afla cladiri, spatii de productie-depozitare si teren arabil, situate intr-o zona imobiliara extrem de vanata: Snagov. PSD-ul ochise terenul in 2003 pentru a face pe el "Dracula Park", insa proiectul a fost ingropat.
  La un pret mediu de 50 de euro pe metrul patrat, valoarea terenului ajunge la 230 DE MILIOANE DE EURO, fara a mai socoti si constructiile de pe el.
  La sfarsitul lui 2006, RAAPPS-ul condus de liberalul Adrian Dumitru decide incheierea unui contract de asociere in participatiune cu firma Dacia Companie de Investitii SRL.
  Obiectul asocierii: exploatarea in comun a unei ferme de vaci. Institutia ocoleste in mod fatis o licitatie publica. Contractul a fost semnat de Secretariatul General al Guvernului, condus de liberalul Radu Stroe.
  Aici intervin mai multe coincidente demne de luat in seama. Seful RAAPPS este fostul angajat al lui Razvan Petrovici, afacerist conectat la zona de interese a PNL, dar si la cea a PSD, prieten cu fiul fostului presedinte Emil Constantinescu si nasit de Virgil Magureanu.

  Primul off-shore

  (CONTINUARE)
 • 0 (0 voturi)    
  DECI, Elena Udrea a avut dreptate si tariceanu se "simte" si in legatura cu seful ACTUAL al RAAPPS, PNL-istul Adrian Dumitru, cercetat de DNA (Marţi, 16 ianuarie 2007, 18:36)

  jamie [anonim]

  Potrivit unui comunicat remis de Guvern, Tariceanu a dat dispozitie Autoritatii de Control a Guvernului (ACG) sa investigheze legalitatea procedurilor derulate de RA-APPS pentru incheierea contractelor de asociere in participatiune pentru Complexul Agrozootehnic Vlasia si pentru realizarea unui Complex rezidential in B-dul Expozitiei. Premierul a cerut ca in termen de doua saptamini sa-i fie prezentat un raport care sa cuprinda concluziile controlului.
  Mai mult, comunicatul precizeaza ca Stroe a emis luni un ordin prin care a dispus suspendarea tuturor procedurilor in derulare, referitoare la incheierea unor contracte pentru cele doua bunuri administrate de RA-APPS. Acelasi document informeaza ca, in aceeasi zi, Radu Stroe i-a cerut oficial sefului ACG, Cristian David, sa ceara verificarea legalitatii procedurilor derulate de RA-APPS in scopul incheierii acestor contracte.
  Elena Udrea a declarat la sfirsitul saptaminii trecute, in cadrul unei emisiuni televizate, ca actuala putere a creat o filiera care se concentreaza in jurul RA-APPS. Ea a dezvaluit ca, in 21 august 2006, Radu Stroe si-a dat avizul pentru un proiect de hotarire de consiliu a RA-APPS, in care se propunea concesionarea Complexului Agrozootehnic Vlasia, care se intinde pe 400 de hectare, unui off-shore controlat de omul de afaceri Razvan Petrovici, care controleaza si GFS Duty Free Rominia si proprietarul lantului de magazine UNIVERS'ALL. Terenul la care facea referire Udrea este cunoscut publicului sub numele de Proiectul Dracula Park, deoarece pe acel teren urma sa fie construit parcul de distractii cu acelasi nume, proiect oprit de actuala putere. Udrea a precizat ca, in 6 decembrie 2006, s-a semnat contractul de asociere in acest sens. Fostul consilier prezidential a mai dezvaluit ca tot RA-APPS "i-a facut cadou" lui Razvan Petrovici un contract pentru realizarea unui complex rezidential pe bulevardul Expozitiei, in spatele cladirii World Trade Center.
 • 0 (0 voturi)    
  Adica PNL-istii ii vor controla pe PNL-isti : ca in Regimul PSD (Marţi, 16 ianuarie 2007, 18:38)

  ACG [anonim]

  Autoritatea de control a guvernului era mijlocul de santaj si presiune al lui nastase
  Am ajuns din nou in Regimul PSD !
 • 0 (0 voturi)    
  "servicii neprestate sau indeplinite insuficient". (Marţi, 16 ianuarie 2007, 19:28)

  AB [anonim]

  E cel putin caraghios continutul al stirii....

  Ce servicii si ce inseamna insuficient? Ce, e femeia ceapa?
  Mutam duduia blonda la emisunile gen "In pat" ?
 • 0 (0 voturi)    
  nu fiti rai, ma! (Marţi, 16 ianuarie 2007, 19:48)

  corpodean [anonim]

  elena udrea avea nevoie de acesti bani ca sa lupte impotriva coruptiei psd. eu cred ca ar trebui sa primesca sume suplimentare de la buget.
 • 0 (0 voturi)    
  De ce trebuie verificate contractele facute de PNl-isti la RAAPPS tot de catre PNL-isti - si nu de catre DNA ? (Marţi, 16 ianuarie 2007, 20:00)

  DNA [anonim]

  PETROVICI

  339 DE MILIOANE DE EURO
  230 DE MILIOANE DE EURO

  Primul off-shore

  Societatea care a primit "pomana" este Dacia Companie de Investitii SRL. Firma este controlata de un off-shore din Cipru, Aglaos Trading Limited, si este administrata de Monica Zisu, angajata de incredere a lui Petrovici.
  Aceasta este sotia lui Ionut Elie Zisu, unul dintre oamenii de incredere ai afaceristului, fost administrator al GFS Duty Free. Zisu este acum director general al Rami Dacia, fabrica de diamante sintetice infiintata de Securitate pentru Nicolae Ceausescu.
  Cartierul pentru demnitari
  Bulevardul Expozitiei, numarul 22-30. In spatele World Trade Center, se afla terenul de 73.000 de metri patrati detinut de RAAPPS. Valoarea acestuia ajunge la 109 milioane de euro, avand in vedere pretul mediu de 1.500 de euro/mp. RAAPPS l-a evaluat la jumatate: 56 de milioane de euro.
  Trecerea acestuia sub autoritatea unei alte firme controlate de Razvan Popoviciu a fost pregatita inca din vara lui 2006. In 20 iulie s-a decis aprobarea unei note de fundamentare pentru construirea unui complex rezidential in Bulevardul Expozitiei. In 18 august, RAAPPS a trimis dosarul la Secretariatul General al Guvernului (SGG), care il aproba in aceeasi zi.
  Nici urma de licitatie in toata zbaterea RAAPPS sau a SGG, insa totul este croit pentru ca acest teren sa ajunga la acelasi Razvan Petrovici. Potrivit directorului Adrian Dumitru, RAAPPS se afla in negocieri cu firma Commercial Center Developments SRL pentru asocierea in Bulevardul Expozitiei, singurul lucru care mai trebuie facut fiind semnarea contractului.
  EVZ, 16 ian 2007
 • 0 (0 voturi)    
  avocatura a la Cocos (Marţi, 16 ianuarie 2007, 21:19)

  sempere [anonim]

  A muncit si ea cum a putut. In Romania exista o gramada de specialisti in stiinte juridice, toba de carte, care de abia reusesc sa-si ia o casa, in schimb asa zisii avocati de teapa Elenei Udrea ajutati de tot felul de parghii politice si relatii dubioase cu Statul, castiga milioane fara sa miste un deget. Ma mai intreb si in ziua de azi, cum naiba a ajuns femeia asta consilier prezidential.
 • 0 (0 voturi)    
  Plictisitori... (Marţi, 16 ianuarie 2007, 21:44)

  nu_conteaza [anonim]

  Mr. "jamie" (sau "DNA"), nu mai cita din EvZ ca stim si noi sa citim. Ziarul de serviciu al Cotroceniului isi face din nou datoria. Ca si forumistii de serviciu... Va multumim, fara voi n-ar fi distractiv pe aici ;)
 • 0 (0 voturi)    
  pt 18 pagubosi pentru ca sunt imbecili... (Marţi, 16 ianuarie 2007, 22:36)

  jamie [anonim]

  repet intrebarea nu articolul; vad ca nu se grabeste nimeni sa dea un raspuns ref aventurile PSD-iste ale PNL-ului DIN ZIUA DE AZI
 • 0 (0 voturi)    
  anormalitate (Miercuri, 17 ianuarie 2007, 7:03)

  sile [anonim]

  Cat de anormali putem fi daca ,atunci cand asa zisi "falnici luptatori" pentru cauze nobile sunt aratati in toata goliciunea si micimea lor sufleteasca , sarim sa-i aparam invocand razbunarea ,implicarea politica sau altfel de motive puerile.
  Cred ca ar trebui sa fie clar ca daca un ticalos arata cu degetul spre alti ticalosi asta nu inseamna ca are dreptul la mai multa consideratie din partea noastra !
  In cazul Elenei Udrea ,daca se confirma cele relatate,cred ca cei care au propulsat-o pana acum ar trebui sa-si faca un proces de constiinta.
 • 0 (0 voturi)    
  MINCIUNA LUI UDREA (Miercuri, 17 ianuarie 2007, 8:45)

  calin [anonim]

  Nu stiu daca v-ati uitat aseara la Tv, dar Udrea era aproape sa planga in fata lui Lavinia in lipsa de argumente cu pauze lungi pentru asi construi cuvintele. Nici dupa acest episod nu recunoaste ca a facut afaceri cu RAPPS.
  Pe 31.octombrie 2005 a facut o declaratie: ca nu a facut nicio afacere cu RAPPS-ul si nici cu PSD inainte si nici dupa 2004.
  Oare asa sa fie? De aici se vede altceva.
 • 0 (0 voturi)    
  rusine! (Miercuri, 17 ianuarie 2007, 9:17)

  missy [anonim]

  elena udrea reprezinta sistemul ticalosit de care tot vorbeste presedintele basescu, uitand sa mentioneze ca el este seful acestui sistem. Uitati-va la Euroconstruct, Dalli, Luxten, casa din Mihaileanu, RAAPPS, etc. Demisia, domnule Presedinte!
 • 0 (0 voturi)    
  Si celelalte 11 contracte? (Miercuri, 17 ianuarie 2007, 9:32)

  giga [anonim]

  Doar contractele asteia sunt discutabile? Alte hibe nu are RAPPS-ul. Sa intre DNA si sa se dea tot ce s-a furat cu ajutorul RAp.... inapoi. Timpitu' asta de Tariceanu a mai rascolit un rahat, iar o s-o ia in barba!!!!
 • 0 (0 voturi)    
  a fi sau a nu fi??? (Miercuri, 17 ianuarie 2007, 9:56)

  nomatter [anonim]

  BILETUL SE AFLA SAU LA......jartiera, sau in sutienul Elenei Udrea, judecand dupa styling-ul si caracterul acestei tipe, care nu s-a prins nici pana acum ca in lumea asta nici o persoana publica din lumea politica nu umbla cu decolteul pana la buric,oricat ar arata de bine ! La sumele pe care le invarte ar putea sa-si angajeze un stilist vestic , care sa-i explice ca o tinuta ELEGANTA nu poate avea decat UN SINGUR ELEMENT SEXY : sau mini , sau decolte, sau top de stretch, sau high heels, nu toate deodata. Cat priveste look-ul de la serviciu...trebuie sa stie ca mini inseamna doar genunchii goi, decolte inseamna un centimetru mai sus de punctul unde se apropie sanii, topul de stretch are voie sa fie doar cambrat, iar tocurile nu pot depasi 8 cm. Altfel va arata in continuare ca o lucratoare de sub felinarele rosii.Tare in gura e, ii mai lipseste Pitbull-ul ! "
 • 0 (0 voturi)    
  penibil (Miercuri, 17 ianuarie 2007, 10:11)

  penibil [anonim]

  haideti fratilor o avea ea 1000 de pacate dar asta e clar mana lui Tariceanu si e de toata jena... Omul asta nu e altceva decit un maimutoi penibil!
 • 0 (0 voturi)    
  Pt. Jarnie (Miercuri, 17 ianuarie 2007, 10:13)

  calin [anonim]

  N-ai observat pana acum ca se vorbeste de Elena Udrea si nu altceva?
  Imi place.
 • 0 (0 voturi)    
  despre Elena Udrea... (Miercuri, 17 ianuarie 2007, 11:13)

  cortez [anonim]

  NU inteleg de ce se vorbeste atat de aceasta femeie care e castigat o suma derizorie in comparatie cu cat s-a furat si se fura de la RAAPPS, majoritatea afacerilor ilegale merg de la cateva milioane de euro in sus...de ce nu se cerceteaza aceste afaceri care intr-adevar dauneaza statului?
 • 0 (0 voturi)    
  pd-ii! (Miercuri, 17 ianuarie 2007, 11:24)

  xxxx [anonim]

  hei, pd-ilor? unde sunteti, mama? haideti si aparati-va
  "doamna blonda", ca e plin forumul de din astia ca voi!
 • 0 (0 voturi)    
  Ciociolina Romaniei (Miercuri, 17 ianuarie 2007, 11:36)

  sempere [anonim]

  Uitati-va ce consilieri prezidentiali are Romania. Ce avocati de succes. Ce dezbateri inteligente vedem zi de zi de tv.
 • 0 (0 voturi)    
  MAFIA! (Miercuri, 17 ianuarie 2007, 13:00)

  missy [anonim]

  MAFIA PSD! MAFIA PNL? DAR DE MAFIA PD CE SPUNETI?
  Extras din ROmania Libera, 17 ian 2007:
  Firme detinute de fosti parteneri de afaceri sau fini ai celebrului Dorin Cocos, sotul si mai celebrei Elena Udrea, presteaza de ani buni servicii de dezinfectie si salubrizare in sapte din vamile patriei. O activitate ce aduce profituri de miliarde obtinuta in cele mai multe cazuri prin incredintare directa. Cei ce au beneficiat si inca beneficiaza de taxele transportatorilor sau de bugetele publice locale sunt Ioan Gheorghe si Emil Hotaran. Acestia si-au impartit intre ei firmele G&E Invest 2003, Credinvest USA, Custom Serv Arad. Legatura lor cu lumea buna o reprezinta Dorin Cocos. Acesta ii este nas lui Ioan Gheorghe, iar cu Hotaran a impartit firma Clamari Trading
 • 0 (0 voturi)    
  penibili si imbecili (Miercuri, 17 ianuarie 2007, 13:00)

  17 ani [anonim]

  ce observ este ca din cele 23 de contracte doar contractele doamnei udrea "sunt legale, dar nu sunt morale" pentru David cristian, imbecil din "fruntea" PNL.
  Adica domnule, nici macar nu ti-ai dat seama ca daca tot prezinti o situatie, trebuie sa aratai absolut toate aspectele ei?
  sa credem ca restul de 11 contracte pe care s-a platit o suma cam de 2,6 miliarde sunt "legale si morale" ?
  :))))

  Dar contractele incheiate acum cu PETROVICI omul de casa al PNL, de catre seful RAAPPS care e PNL-ist urmarit de DNA pentru mita ?

  DE sute de milioane de euro ?

  penibili si imbecili
 • 0 (0 voturi)    
  pt. 17 ani (Miercuri, 17 ianuarie 2007, 13:17)

  calin [anonim]

  Cred ca ai o varsta mai mica de 17 ani, nu prea intelegi. Tariceanu a luat o decizie radicala in ce-l priveste pe Petrovici. Base ce solutie a dat? A lansat-o si sustinut-o pe Udrea.
 • 0 (0 voturi)    
  pt idiotu de la nr. 31 (Miercuri, 17 ianuarie 2007, 13:36)

  calinel [anonim]

  bai frustratule! da de cocos, euroconstruct, parking dalli, etc , etc.......tot sute de milioane de euro sunt din banii prostilor! ce a vrut sa spuna nr. 30 este ca NIMENI NU ESTE CURAT! acum se vede insa cati catei ai pd-ului sunt pe forumuri la combatut! partid de spagari!
 • 0 (0 voturi)    
  ptr 33 penibili si imbecili (Miercuri, 17 ianuarie 2007, 13:45)

  jamie [anonim]

  am auzit de dalli din care Rosca Stanescu s-a scremut sa faca un "caz" - dar la care "uita" sa spuna ca sotul Elenei udrea a renuntat la asocierea in dalli imediat ce Elena a casitgat un loc pe listete Aliantei la primarie.

  Si ce mai "uita" ?

  Pai uita sa spuna ca chiria pentru parcari platita de aceasta amarata firma - care a castigat contractul prin LICITATIE INTERNATIONALA - aceasta chirie este de 53% fata de 13 % cat primeste Romania pentru REZERVELE DE PETROL VANDUTE DE NASTASE !!!!

  Acum intelegi ce acopera Rosca al tau si pe cine ?
 • 0 (0 voturi)    
  PT. jarnie (Miercuri, 17 ianuarie 2007, 14:05)

  calin [anonim]

  N-ai observat pana acum ca se vorbeste de Elena Udrea si nu altceva?
  Imi place.
 • 0 (0 voturi)    
  dubla masura (Miercuri, 17 ianuarie 2007, 14:10)

  suca [anonim]

  cand basescu l-a suspendat din functie pe atanasiu toti patricienii au sarit ca basescu se razbuna.
  acum nu se aplica aceeasi masura?
  numai basescu se razbuna si tariceanu nu?
  spuneti ca sunteti obiectivi. mie mi-e greu sa cred asta.

  si pe langa asta neavand argumente suficient de intemeiate sa scrii despre cineva ne legam de fuste scurte si decolteuri... sunteti de plans daca astea sunt argumentele voastre.
  dar ce ma mir cand Cristian David (un slugoi patrician) spune "contractele sunt legale dar vrem banii inapoi":))

  dar dintre toti care o fac in fel si chip pe blonda nu isi pune intrebarea, dar celelalte contracte cum sunt. sunt la fel sau sunt corecte? de ce in marea conferinta de presa nu s-a dat un singur exemplu si despre celelalte contracte?
  poate voi aia de va ocupati de look-ul blondei puteti sa-mi raspundeti.
  macar sa ne spuna. uite asta a fost un contract corect pt ca si pt ca fata de contractele elenei care nu au fost "morale" pt ca si pt ca.
  inghititi tot se spune si nu va puneti capul la contributie decat pt prostii.
  la loc comanda ca pute.
 • 0 (0 voturi)    
  Pt. suca (Miercuri, 17 ianuarie 2007, 14:41)

  calin [anonim]

  Discutia era despre minciunile lui Udrea, dar daca tot ai intervenit spunand cat de bun si corect este Base de ce nu raspunzi mataluta la cateva intrebari:
  Spune-mi si mie argumentele suspendarii lui Atanasiu?
  Crezi ca sunt legale?
  Cine ar trebui tras la rapundere, Base ca a aprobat ca un procuror fara argumentele necesare ceva ce nu tinea de competanta lui, sau ca Atanasiu care a descoperit afacerile murdare din minister?
  Sau a vrut Base sa preia controlul a tot ce misca?
  Hai sa discutam despre Udrea ca-mi place subiectul.
 • 0 (0 voturi)    
  pt suca (Miercuri, 17 ianuarie 2007, 15:05)

  missy [anonim]

  mai baiatule, daca tot sustii cat de corect este base, ia zi tu de ce nu scoate beletul? sau de ce nu a pomenit nimic pana acum despre el. insa cum "amicii" domniei sale gen cocos, abia acum le-au fost incurcate socotelile cu ra-apps, hop si el la rasboiu! tu vb de argumente?
 • 0 (0 voturi)    
  pt calin (Miercuri, 17 ianuarie 2007, 15:15)

  suca [anonim]

  ai o obsesie cu "aici vb despre udrea". nu vrei sau nu poti sa observi ca toate sunt legate?
  si cand am spus de dubla masura ma refeream la exact aceeasi situatie. cand a fost vorba de atanasiu cu basescu era basescu vinovat ca se razbuna.
  acum ca vine pnl-ul si spune "contractele sunt legale dar nu sunt morale" nu mai e vorba de razbunare, nu?
  dar te faci ca ocolesti subiectul.

  suspendarea lui atanasiu s-a vorbit si intors pe toate partile. si da, este legala. astea sunt parghiile. spune tu unde-i ilegalitatea cu argumente si legi si o sa te cred. spune tu ce argumente a avut procurorul ce-l ancheta pe atanasiu si nu erau concludente.
  pana atunci eu sunt la parerea ca basescu i-a facut un bine lui atanasiu. astfel atanasiu a avut posibilitatea sa-si demonstreze nevinovatia in justitie. daca ramanea ministru si acum existau suspiciuni ca a facut ceva. esti deacord cu mine?
  punem pariu ca subiectul cu contractele lui udrea ramane asa? ca nu se va ajnge in justitie si nimeni n-o sa faca nimic? stii de ce? pt ca asa ramane suspiciunea ca "a facut udrea ceva acolo". si stii pe ce ma bazez? cand au spus ca sunt legale dar imorale. nu poti sa te duci in instanta ca sunt imorale.
  aia cu "a vrut Base sa preia controlul a tot ce misca" este o aberatie scoasa de ziarele lui patriciu si voiculescu fara niciun argument. suntem in sec 21 si suntem in ue. este aberant sa sustii asa ceva. dar campania de ingropare a marinarului se face cu orice arma. nu conteaza ca exista argumente sau nu.

  dar sa revenim la udrea. de ce nu aplici dubla masura de care vorbeam la inceput? sau nu esti obiectiv "mataluta"?
 • 0 (0 voturi)    
  pt suca (Miercuri, 17 ianuarie 2007, 16:06)

  missy [anonim]

  aha, deci in opinia ta raportul lui david este vag, ca "o fi facut udrea ceva pe acolo". si cu raportul lui base despre bilet ca "exista ceva....." cum ramane? dar de asta esti sigur, nu! pedistule!
 • 0 (0 voturi)    
  MATELOTU NATIONAL (Miercuri, 17 ianuarie 2007, 16:09)

  securistu lu peste! [anonim]

  Marinelu isi pregateste terenul pentru a conduce aproape totul in tara asta

  Prin incercarea de a da o gramada de drepturi SRI-stilor, prin promovarea unor oameni de paie,gen Boc, Pandrea si alti, prin incercarea de a distruge PNL-ul, prin folosirea Elenei Udrea cum il folosea Iliescu pe Vadim, cu un alt discurs, dar in acelasi scop, prin demascarea turnatorilor, dar nu si pe a securistilor, prin populismul desantat, Basescu vrea sa faca ce am spus in titlu nimic altceva.
 • 0 (0 voturi)    
  pt missy (Miercuri, 17 ianuarie 2007, 16:19)

  suca [anonim]

  missy, daca citesti din doi in doi intelegi ce vrei tu.
  eu am spus ca DUPA conferinta de presa a lui david ramane suspiciunea. nu ca raportul a fost vag. raportul a fost atat de clar cat puteau sa-l faca. adica "contractele sunt reale dar imorale" :))
  si n-am spus niciodata ca raspunsul lui basescu n-a fost evaziv. ce-ai vrut sa demonstrezi de fapt cu asta?
  deasemenea n-am zis niciodata ca udrea este nevinovata. culmea ca raportul lui david o face mai putin vinovata decat inainte. inainte s-a pus problema si legalitatii contractelor. acum s-a spulberat si mitul asta :)
  dar asta pt cine are ochi sa vada si urechi s-auda.

  citeste ce scriu. am spus doar ca nu se aplica aceeasi masura din partea voastra la ce face tariceanu asa cum spuneati de basescu ca se razbuna.

  nu te arunca fara sa intelegi ce spun. asta daca poti :)

  iar "pedistule" la tine este o injuratura?
  si din tot ce-am scris eu tu cu atat ai ramas? ca sunt pd-ist?
 • 0 (0 voturi)    
  tot pt suca! (Miercuri, 17 ianuarie 2007, 16:29)

  missy [anonim]

  zau? nu avem aceeasi masura in ce il priveste pe tariceanu? si basescu are masura prin tot ce face de cand a fost uns in functie? iti spun eu: nu are pic de masura si rusine, si nu vorbesc fata de tariceanu, mai putin ma intereseaza si fata de poporul roman! exemple? ii face gaozari pe ziaristi, se joaca cu biletele, impune presedinte la csm, ia masa cu becali - specimenul politicii de dambovita, conduce in stare de ebrietate, vorbeste de grupuri de interese pe care nu le numeste, acuza despre fraudarea alegerilor etcetcetc. daca nu esti pedist, inseamna ca esti "orb". nu intelegi ce se intampla in jurul tau!
 • 0 (0 voturi)    
  pt missy (Miercuri, 17 ianuarie 2007, 17:54)

  suca [anonim]

  vorbeam de cu totul alt inteles al masurii. ori nu intelegi ori vrei sa deviezi discutia ca n-ai un argument.
  - basescu ii face gaozari pe ziaristi, tariceanu tipa la sinistrati ca nu poate sa le faca hotel. sau ii spune unui fost coleg ca umbla cu mucii in freza. ce sa spun, vedem doar ce vrem sa vedem
  - basescu se joaca cu biletele, tariceanu se joaca cu telefonul la procurorul geeral si faciliteaza intalniri intre ministrul justitiei si un urmarit penal. oare cine a facut aici mai mult rau romanilor?
  - ia masa cu becali - specimenul politicii de dambovita un nebun si incult iar tariceanu ia masa cu voiculesu un fost securist. becali nu este in guvern sau in forurile de conducere in schimb voculescu este. cine face mai mult rau?
  - conduce in stare de ebrietate (i-ai luat tu sau altcineva alcoolemia sau vorbesti din ce crezi tu? ) iar tariceanu face accidente:) nici unul nici altul n-a facut rau romaniei in acest caz. nu vad de ce se insista pe treaba asta la nesfarsit...
  - "vorbeste de grupuri de interese pe care nu le numeste" cum nu? dar cu tariceanu&patriciu ce crezi ca are? vrei sa-ti faca o schita sa-ntelegi despre ce grupuri de interese este vorba?
  - basescu acuza despre fraudarea alegerilor. si tariceanu a fost cu basescu cand s-a facut acuzatia. e mai vinovat basescu ca el a zis si tariceanu statea langa el si nu zicea nimic? :) vezi ca asta-i imprumutata de la psd... sa fie doar o intamplare?:)

  daca vrei sa-mi mai raspunzi, incearca sa aduci argumente nu sa ma faci pd-ist.

  ca sa mai aduc un exemplu de cum folositi dubla masura in cazul celor doi. cand s-a operat basescu in strainatate toti ati tipat ca nu da doi bani pe spitalele romanesti si da un exemplu prost romanilor. cand s-a operat tariceanu nimeni n-a mai zis nimic. e frumos fratilor?
  eu vorbesc cu fapte nu cu insinuari fara acoperire. incercati sa faceti la fel.

Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.

Aici puteti modifica setarile de Cookie

hosted by
powered by
developed by