O zicere a Laviniei Sandru de la emisiunea lui Turcescu spune multe despre ceea ce fac partidele mici ca sa ajunga mari. Si despre ce face Lavinia Sandru ca sa ajunga in alt loc decat a trimis-o Traian Basescu.

HotNews.ro a urmarit "100 %" cu Lavinia Sandru, aseara, si afirma ca locomotiva PIN i-a reprosat lui Turcescu, enervata de mesajele dezaprobatoare ale telespectatorilor: "La aceasta emisiune s-au uitat mai multi pedisti".

Cred ca nu ii fac Laviniei Sandru un proces de intentie, daca in spatele afirmatiei ei ghicesc urmatorul rationament: Toti oamenii aceia spun ca nu ma plac, deci sunt rau-intentionati. Sunt rau-intentionati, deci sunt dusmanii mei. Unde sunt dusmanii mei? In PD. Deci sunt pedisti.

In realitate, singura parte din rationament care sta in picioare e: "Sunt rau intentionati, deci sunt dusmanii mei." In rest, doua erori. S-ar putea sa fie si oameni bine intentionati care sa n-o placa pe Lavinia Sandru, pe drept sau pe nedrept. Si s-ar putea ca dusmanii Laviniei Sandru sa se afle si in alte locuri decat in PD.

Cine vrea sa se joace, ca la scoala, cu judecati ipotetice si silogisme, obtine un rationament barat de stersaturi cu rosu.

Faptul ca Lavinia Sandru a denaturat/a nuantat o afirmatie mai veche a lui Dan Voiculescu nu face rationamentul de mai sus corect. Mai mult, in caderea de imagine din ultimul an, Dan Voiculescu nu e o persoana cu care sa te coalizezi.

Probabil, liderul PC a avut niste studii de la departamentul de research al Antenelor, asa ca publicul un pic feminin si portocaliu poate fi o realitate... a Realitatii TV. Insa in gura Laviniei Sandru eschivele lui Voiculescu se transforma in ranchiuna. E clar cu cine are meciuri Lavinia: cu fostul partid si cu fostul lui presedinte. E mai putin preocupata de noul ei electorat, decat vechiul ei partid.

Dupa ocolul asta necesar prin logica reprezentantei PIN - sau mai precis prin lipsa ei - mai e cazul sa ne intrebam ceva: de ce e Lavinia Sandru nemultumita de un public PD? ar vrea oare sa se duca numai la emisiuni urmarite de sustinatorii ei politici? La cati simpatizanti are PIN, n-ar fi nevoie sa se deplaseze pana intr-un studio, asa cum o face atat de des. Poate sa-i gadile direct sub gusa.

Si de ce oare s-a abonat Lavinia Sandru atunci la Turcescu - sau Turcescu la Lavinia Sandru, ca a mai fost?

Continuarea, pe "Media lui Comanescu" (Comanescu.HotNews.ro)