Ilie Preda a fost plecat timp de 18 ani in America, la New York si a devenit bine-cunoscut in randul vedetelor de calibru de la Hollywood. Prin mana sa au trecut VIP-uri precum Mike Myers, Kevin Bacon, Mos Def sau, mai nou, interpretul roman Pepe sau fotbalistul Cyrill Thereau, francezul de la Steaua.

Am stat 18 ani in America, la New York si am lucrat la salonul Aster Place, situat pe Broadway, povesteste romanul. Era un salon cu o suta de angajati si a devenit intre timp foarte faimos acolo. Aveam clienti celebri la Hollywood, atat din lumea filmului, cat si din muzica sau sport. In general, vedetele cereau tunsori normale, cu par scurt, bine definit.

Clientii mei fideli erau actorii Mike Myers, Kevin Bacon si Mos Def, Turbo B, Sinbad si multi altii?h, povesteste romanul care a facut bani frumosi din frizerie in America.

Am avut bafta ca am cunoscut meseria bine. Acolo ajungeam pana la 5.000 de dolari pe luna, cu tot cu bacsis, pentru ca era un salon cu clientela. Cel mai mare bacsis pe care il primeam era de 100 de $. Kevin Bacon era foarte atent, la fel si Mike Myers si Mos Def, continua Ilie Preda. Romanul s-a intors in tara in iarna lui 2005.

De cand lucreaza in tara, Ilie Preda ii tunde pe atacantul Stelei, francezul Cyrill Thereau, si pe latin-lover-ul Pepe. Pe Thereau l-am tuns deja de vreo cateva ori si a fost mereu multumit de forma pe care i-am dat-o parului sau.