Evenimentul mult asteptat de familia Columbeanu, si anume nasterea primului lor copil, a avut loc miercuri seara, la ora 19.55, si s-a desfasurat la Spitalul Elias, sub asistenta doctorului Radu Vladareanu si a inca cinci medici. Irinel nu s-a putut dezlipi de fetita sa, constatand ca aceasta ii seamana leit.

Cu toate ca nasterea ar fi trebuit sa aiba loc la clinica Saint Lukas, miliardarul s-a razgandit in ultimele zile, preferand pentru venirea pe lume a Irinei Spitalul Elias si pe doctorul Vladareanu.

Bogdan Ivanescu, directorul spitalului Lukas, unde Irinel a platit, totusi, in jur de 12.000 de euro pentru servicii, a declarat insa ca a fost vorba despre „niste probleme de siguranta medicala, pe care nu le pot comenta“, referindu-se, probabil, la lipsa infrastructurii necesare unui eveniment medical complex, fapt care i-a determinat pe Irinel si Monica Columbeanu sa-si schimbe optiunile.

La conferinta de presa ce a avut loc ieri, in sala Regina Maria a Hotelului Hilton, pe tema nasterii primului copil al familiei Columbeanu, a fost prezent doar Irinel, intrucat proaspata mama, Monica, se afla inca la maternitate.

Omul de afaceri a fost flancat de directorul clinicii Saint Lukas, Bogdan Ivanescu, si de doctorita Mihaela Nodit si au discutat despre evenimentul pe care l-au trait miliardarul si sotia lui, acela al nasterii primului lor copil.

Dupa ce Ivanescu a facut o prezentare a clinicii Saint Lukas, acolo unde se stabilise ca micuta Irina sa vina pe lume, Irinel Columbeanu a declarat ca a facut fata cu brio intregului proces natal, adaugand ca a fost nerabdator sa-si vada fetita: „A fost vorba, mai degraba, de nerabdare decat de emotii“.

Evenimentul mult-asteptat de Monica si Irinel Columbeanu, si anume nasterea primului lor copil, a avut loc miercuri seara, la ora 19.53, si s-a desfasurat la Spitalul Elias, sub „bagheta“ doctorului Radu Vladareanu, asistat, la randul lui, de inca cinci medici. Irinel nu s-a putut dezlipi de fetita sa, constatand ca aceasta ii seamana leit: „Are urechile mele!“.

Cu toate ca ar fi vrut sa ramana alaturi de sotia lui la maternitate, Monica a fost cea care l-a sfatuit sa mearga sa doarma la Snagov: „As fi vrut sa raman, dar Monica mi-a zis ca se simte bine, asa ca am plecat pe la ora 23.00“.

Omul de afaceri a mai marturisit ca abia asteapta cel de-al doilea copil, mentionand ca si sotia lui agreeaza aceasta idee: „Chiar vorbeam cu Monica, atunci cand am vazut-o prima oara pe Irina, ce frumos ar fi sa facem si un baiat. Monica isi doreste sa avem cat mai multi“.

Omul de afaceri a mai spus ca nu a avut niciodata intentia de a infia copii: „Nu m-am gandit la asta, atat timp cat ii pot face eu“.

Monica nu a avut nici un fel de durere

Doctorul Radu Vladareanu, cel care a asistat-o pe Monica pe tot parcursul sarcinii, ne-a declarat ca totul a decurs perfect pentru gravida: „Sarcina a decurs ca la carte, la fel si nasterea, care a fost usoara, confortabila. Monica mi-a spus ca nu a avut dureri, nici macar in timpul expulziei fatului“.

Mamica si-a intrat in atributii inca din seara nasterii, de cand a inceput sa-si alapteze fetita: „Monica alapteaza, dar nu se poate estima pentru cat timp, cert este ca e sanatos ca mama sa-si hraneasca bebelusul“. Medicul a mai adaugat ca sotia lui Columbeanu va mai ramane in spital in jur de doua zile: „Nu o sa mai stea prea mult, cel tarziu sambata va pleca acasa“.

Micutei Irina urmeaza sa i se faca toate vaccinurile, iar Monica va fi instruita, in spital, in legatura cu ce trebuie sa faca in primele zile de viata ale fiicei sale. Atunci cand va fi externata, sotia miliardarului va fi insotita de o asistenta personala, care ii va fi alaturi si acasa, la Snagov, pentru orice urgenta.

De asemenea, familia Columbeanu va avea la dispozitie, zi si noapte, o ambulanta, cu un echipaj complet, gata sa intervina pentru orice necesitate de natura medicala.

Botez de ziua lui Columbeanu

Irinel Columbeanu a mai spus ca si-ar dori ca botezul fetitei sale sa aiba loc pe 27 mai, chiar de ziua lui de nastere. Omul de afaceri si sotia lui nu au stabilit inca exact cine vor fi nasii: „Nu stim inca, dar este posibil sa fie Adrian Mutu si sotia sa. Noi, cel putin, simpatizam aceasta idee, mai ales ca Monica si Consuelo se inteleg foarte bine“.

Integral in Gardianul