Lindsay Lohan a fost internata intr-un centru de reabilitare. “Am luat aceasta decizie deoarece vreau sa am grija de sanatatea mea. Apreciez toate urarile voastre de bine si va rog sa imi respectati intimitatea in aceasta perioada”, a transmis actrita prin intermediul purtatoarei ei de cuvant, Leslie Sloane Zelnick.

Lohan a fost internata in Centrul Wonderland din Los Angeles miecuri.

La o zi dupa internare, mama acesteia a declarat ca totul decurge normal. Dina a adaugat ca este mandra de fiica ei, in varsta de 20 de ani, pentru ca a fost destul de matura si a hotarat sa aiba grija de starea ei de sanatate si ca nu o intereseaza de ceea ce vor spune gurile rele.

Zelnick a declarat in luna decembrie ca Lohan a participat la intalnirile Alcoolicilor Anonimi. La acel moment Lohan declara: “Nu am mai baut de 7 zile. Nici macar nu am dreptul sa fac asta in locuri publice. Inainte beam cu prietenii mei acasa. Ma simt mai bine de cand nu mai consum alcool.”

Actrita, care a aparut in "Mean Girls," "Bobby," "A Prairie Home Companion" si "Freaky Friday”, a facut de curand o operatie de apendicita.

Dupa ce va urma acest tratament, Lindsay planuieste sa reia filmarile pentru “I Know Who Killed Me”.