Guvernul i-a dublat ''salariul'' principelui Radu de Hohenzollern

de Liana Anghelescu     HotNews.ro
Vineri, 19 ianuarie 2007, 0:00

Printul Radu si Principesa Margareta

Daca anul trecut principele Radu primea de la Guvernul Roman suma de 350.000 lei (RON), anul acesta „„Reprezentantul special al Guvernului Romaniei” va fi finantat in cu suma de 720.000 lei din fondurile pentru promovarea imaginii externe a Romaniei pe anul in curs.

„Proiectul „Reprezentantul special al Guvernului Romaniei” va fi finantat in anul 2007 cu suma de 720.000 lei din fondurile pentru promovarea imaginii externe a Romaniei pe anul in curs”, se arata intr-un comunicat al Executivului remis HotNews.ro. „Reprezentantul” nu este altul decat principele Radu de Hohenzollern

Fondurile urmeaza sa fie transferate in bugetul Ministerului Afacerilor Externe, prin diminuarea corespunzatoare a bugetului Secretariatului General al Guvernului pe anul 2007.

Principele face PR

Guvernul a adoptat in sedinta din 17 ianuarie aceasta hotarare prin care se aproba continuarea proiectului „Reprezentantul special al Guvernului Romaniei pe probleme de integrare, cooperare si dezvoltare regionala”.

„Activitatea "Reprezentantului special al Guvernului" va fi adaptata la obiectivele de promovare in planul relatiilor economice si politice atat cu statele europene, dar si de pe alte continente, avand in vedere noul statut al Romaniei, de stat membru a Uniunii Europene”, transmite Guvernul.

Noua titulatura, respectiv „Reprezentantul special al Guvernului”, reflecta extinderea obiectivelor de promovare externa a imaginii si intereselor Romaniei.


939 vizualizari

 • 0 (0 voturi)    
  rentabilizare (Vineri, 19 ianuarie 2007, 14:01)

  exSmenar [anonim]

  sa dea banii pt concetatenii emigrati sa fura, sa talhareasca in lumea mare si prin asta contribuind f. eficient la promovarea imaginii externe a Romaniei.
  Sa primeasca ei fondul asta pt a sta acasa si sa se uite la
  Asa castiga si ei, si tara. Si mai ales UE.
 • +1 (1 vot)    
  multumim dl. Radu de Hohenzollern (Vineri, 19 ianuarie 2007, 14:05)

  Stefan [anonim]

  Sintem bataia de joc a guvernantilor si a asa-zisei "familie regala".
  Voi vedeti ceva aristrocratic la astia????
  Parca sint adusi de pe drumuri, niste parveniti.
  Se vede din privirea lor ca sint niste inculti.
  Ce au facut astia pentru Romania si pentru romanii.
  Impozitele noastre se duc in bunastarea astora.
  D-aia nu merita sa platesti impozitele.
 • 0 (0 voturi)    
  de ce doar dublare? mai bine il marea de 10 ori (Vineri, 19 ianuarie 2007, 14:11)

  RUSINE! [anonim]

  sau de o suta de ori sau de o mie sa traiasca omul pe picior mar e pt pr-ul pe care il face romaniei. n-ati vazut ca in fiecare zi regina angliei, sefii de stat din europa, bush, pina si sadam inaintea executiei, vorbesc elogios la adresa romaniei, amintind de excelentza sa princepele radu. rusine, natiune!
 • 0 (0 voturi)    
  e bineee! (Vineri, 19 ianuarie 2007, 14:21)

  Principesa Motoreta [anonim]

  anul asta majestatea mea motoreta vrea sa se plimbe prin patagonia, hawaii si moskva ca sa vad colosul din rhodos si gradinili suspendate, ca mi-a zis traian ca-s frumoase foc. bineinteles ca vom face si putin PR pt Romania, daca ne va permite programul.
  haide, dudo, ai impachetat?
 • 0 (0 voturi)    
  RUSINE voua celor care comentati fara habar ! (Vineri, 19 ianuarie 2007, 14:32)

  Catalin [anonim]

  Rusine Stefan, rusine exSmenar ! Habar nu aveti cat avem de castigat de pe urma acestor oameni care fac cunoscute in lume oportunitatile de afaceri din Romania. V-ar placea ideea sa fiti salariati la o firma straina pe un salariu decent, nu ?? Dar nu va intrebati, poate oare decizia acelei firme de a investi in tara noastra a fost influentata un pic si de lobby-ul Casei Regale. Inca o data rusine voua !!
 • 0 (0 voturi)    
  dudele lui radu... (Vineri, 19 ianuarie 2007, 14:58)

  titi zdreantza [anonim]

  cine te baga pe tine in seama ca sa faci tu lobby tarii? cu cine imparti banii astia? da pe guvernu asta nu-l intreaba nimeni cum de are atatia bani (200 000 euro/an) sa dea unui maimutzoi sa se plimbe cu motoreta(bine zicea cineva aici)lui princiara prin lume...si pt spitale si invatamant nu sunt bani niciodata...
  familia regala? ce au facut astia pt tara?au furat cat au putut...si acuma trepadusesc pe la usi si mulg in continuare nemernicii...
  iar duda asta e un papitzoi, cica de hohenzollern...si eu de maine is stuart si de anjou totodata.
  intreb inca o data: cu cine imparte duda banii aia?
 • 0 (0 voturi)    
  bravo duda (Vineri, 19 ianuarie 2007, 15:21)

  artistu [anonim]

  bravo duda te-ai scos cred ca ai si uitat cand eram colegi la teatru si eram amandoi muritori de foame, acum tu esti principe iar eu tot flamand.
 • 0 (0 voturi)    
  mea culpa (Vineri, 19 ianuarie 2007, 15:24)

  exSmenar [anonim]

  Draga Catalin, 1000de scuze ca am comentat fara sa am habar.
  Insa si tu gresesti. Nu datorita familiei super-regale Hohhen fur Zoller van der Graf ,ci datorita dl. Tiriac sosesc la noi firmele cu multi $. Stiai draga, ca dl. sus amintit organizeaza anual un "macel de macel" la care participa numai "vanatori de vanatori" din toate UE. SUA,. etc. si intre 2 pocnituri se fac biznisplanuri marete. Stiai? Na vezi ca nu, asa ca bi kaind si ciocul mic.
  Cu stima. exSmenar de Burgundi
 • 0 (0 voturi)    
  Cineva ne ia la misto! (Vineri, 19 ianuarie 2007, 15:28)

  Cristian [anonim]

  Chestiunea repreinta o batjocura crunta. Sa dai acestui individ insipid, incolor si inodor atata banet (213.000 euro pe an, adica 17.750 euro lunar!!!) inseamna sa sfidezi orice bun simt, pe noi toti, pulimea - cum bine spunea CTP-ul candva.
  Din banii astia tii un leagan de copii sau un azil de batrani, sau daca vrei PR adevarat pentru Romanica, faci un clip prrofesionist si-l plasezi pe CNN, care are sute de milioane de telespectatori!
  Ar fi interesant cine aproba alocarea acestor bani, omul cu ravasul, Calin - file de poveste?
 • 0 (0 voturi)    
  Ce a facut in 2006 ? (Vineri, 19 ianuarie 2007, 15:38)

  platitoru [anonim]

  In calitate de cetatean bun platitor de impozite rog autoritatile sa faca public un raport de activitate al acestui asa zis trimis al nostru in lume. Este normal ca o suplimentare de fonduri sa fie argumentata pe performante anterioare si pe un plan de activitate pe 2007. Prea multi sug din bugetul tarii, care altfel nu are sistem de invatamant, sanatate, drumuri si multe altele. Poate luati exemplul de la noul presedinte al Columbiei si faceti un buget de reala austeritate. Ar ajuta politic. Se baga cineva ? Nu prea cred, e mai usor sa sugi fara sa dai socoteala. Iar cu familia regala - le ajunge cat le-am dat. Ei cand o se dea ceva - altceva decat baluri cu protipendada lor desantata.
 • 0 (0 voturi)    
  cine mai vrea jobul asta? :) sa fie concurs :D (Vineri, 19 ianuarie 2007, 15:38)

  costin [anonim]

  200 000 euro .... pentru o agenda de genul asta???? http://www.princeradu.ro/index.php?page=articol&aid=991&cid=120&cid2=125

  "Turneul prieteniei a debutat cu dreptul, acest fapt fiind dovedit de intalnirea Altetei Sale cu seful statului Illinois, Guvernatorul Rod Blagojevich. Fiind o persoana pragmatica si reticenta in a primi vizite ce nu tin strict de administratia statului, estimarea pe care membrii delegatiei Principelui Radu o faceau era ca intalnirea nu va dura mai mult de 20-30 de minute. A durat insa mai bine de o ora si a adus in discutie probleme pe care comunitatea romaneasca din Illinois le doreste infaptuite de mai multi ani incoace."

  dar e chiar cam putin :D

  :) mai Catalin, nr5, si eu pe unde am fost am facut un "pic" lobby pentru Romania, si chiar ma pricep, si zau daca nu ma inventez si eu conte de Romania daca-mi da buget ministerul 200 mii euro si ma dedic full-time sa ma plimb prin lume fluturind steagul Romaniei voios.

  pina una alta, de ce nu se gasesc bani de la buget si pentru http://www.hotnews.ro/articol_63640-Va-rugam-sa-o-ajutati-pe-Lavinia.htm ???????
 • 0 (0 voturi)    
  aiurea (Vineri, 19 ianuarie 2007, 15:40)

  eucelmic [anonim]

  Primul gand: de unde pana unde Radu principe ? Si daca Radu principe, principe roman ?

  Daca in legatura cu ex-regele Mihai, nu ma pronunt, pentru ca a fost totusi conducatorul statului, ce legatura avem cu restul familiei ?

  Si al doilea: ce a facut concret "principele" ?
 • 0 (0 voturi)    
  singe .. mov (Vineri, 19 ianuarie 2007, 15:54)

  costin [anonim]

  mai, eucelmic, da click in textul hotnews la principele Radu, ca are site pe net, si vezi exact ce a facut :D

  asa am aflat ca a fost "creat" principe :D no, ca daca s-a maritat cu o principesa ... si-a schimbat cariera :D

  "Conferinta INSHR, 23 ianuarie

  Palatul Elisabeta, 23 ianuarie 2006

  Conferinta INSHR

  Luni, 23 ianuarie, AS Principele Radu a participat la conferinta cu tema Violenta si teroare in istoria recenta a Romaniei - 65 de ani de la pogromul de la Bucuresti organizata de Institutul National pentru Studierea Holocaustului din Romania "Elie Wiesel", in colaborare cu Federatia Comunitatilor Evreiesti din Romania.

  Intre personalitatile care au participat la eveniment se numara domnul Stefan Deaconu, consilier prezidential, domnul Virgil Stefan Nitulescu, secretar de stat la Ministerul Culturii si Cultelor, domnul Aurel Vainer, presedinte al Federatiei Comunitatilor Evreiesti din Romania, domnul JeanAncel, cercetator la Muzeul Yad Vashem din Israel, domnul Ben Zvi Itzhak, supravietuitor al pogromului, domnul gl. (r) Mihail Ionescu, director general al INSHR-EW precum si multi altii.

  Conferinta a reprezentat un prilej pentru prezentarea si evaluarea unor aspecte culturale, politice si civice care in acea perioada au concurat la intensificarea manifestarilor de antisemitism, culminand cu politica antisemita a statului, cu deportarea si exterminarea unei parti insemnate a populatiei evreiesti din Romania in perioada 1941-1942. Studiile prezentate au oferit argumente stiintifice pentru combaterea manifestarilor de negare a Holocaustului din Romania."

  io cum fac sa-mi dea si mie de la buget MAE vreo 300 de euro? imi platesc eu drumul si cazarea, da atita e taxa la un simpozion in Belgia pe teme stiintifice, si bursa mea nu-i nici 200 de euro, dar eu promit ca zic ceva si de Romania, ca mereu zic :D bag pe slide colea frumos manastiri nordul moldovei etc ... ca ia ochii :D promovez turismul ... bre, ce nu avem toti singe albastru ... :D
 • 0 (0 voturi)    
  agenda incarcata .... (Vineri, 19 ianuarie 2007, 16:02)

  costin [anonim]

  http://www.princeradu.ro/index.php?page=articol&aid=119&cid=120&cid2=125

  "Angajamentele Reprezentantului Special la Bucuresti in luna februarie 2006


  1) Miercuri, 2 februarie AS principele Radu a primit la Palatul Elisabeta (PE) pe IPS Nifon, Arhiepiscop al Targovistei si pe primarul orasului Targoviste.

  2) In aceeasi zi, AS principele Radu a primit la PE vizita d-nei Irina Donciu director al departamentului Europei Centrale si de Vest si a d-nei Nicole Mot, Secretar in cadrul directiei UE a MAE.

  3) Miercuri, 8 februarie AS principele Radu a primit la PE vizita E.S. d-l XU Jiang, ambasadorul Republicii Populare Chineze la Bucuresti.

  4) In aceeasi zi, AS principele Radu a primit la PE pe d-l Gabriel Berca, prefectul judetului Bacau si pe d-l Romeo Stavarache, primarul municipiului Bacau.

  5) In aceeasi zi, AS principele Radu a primit la PE vizita d-lui gl. Lucian Silvian Pahontu, Directorul Serviciului de Paza si Protectie.

  6) In aceeasi zi, AS principele Radu a primit la PE vizita d-nei Diana Crupenski, de editura "Univers".

  7) Luni, 13 februarie AS principele Radu a primit la PE pe d-l Razvan Ionescu, redactor sef la Evenimentul Zilei si pe d-nii Ovidiu Nahoi si Laurentiu Ciocazanu, redactori la Evenimentul Zilei.

  8) Marti, 14 februarie AS principele Radu a primit la PE vizita d-lui Luigi Gageous, presedinte Jeuness Musical.

  9) In aceeasi zi, AS principele Radu a primit la PE vizita d-lui Cris Micut, General Manager la Institutul IRECSON.

  10) Tot marti, principele Radu a primit la PE vizita d-lui Mircea Toma, jurnalist."
 • 0 (0 voturi)    
  Sa le dea, ca merita! (Vineri, 19 ianuarie 2007, 16:05)

  matrozu\' drojdier [anonim]

  Sa le dea si mai mult, ca merita! Sa-si ia si Principesa
  Margareta Audi Q7 alb cum are Elena Udrea, printesa
  parcarilor din Bucuresti! Ca si aia tot din buzunarul nostru si l-
  a cumparat. Hai sa traiti bine!
 • 0 (0 voturi)    
  Principele si prostii (Vineri, 19 ianuarie 2007, 16:13)

  vlad [anonim]

  Nu e prost cine cere e prost cine da! Dupa ce regele a luat suturi in fund de la liescu iar dupa aceea se pupau de zor , in spiritul traditional lingusitor si interesat , traditia regala continua politica casei ( regale). Stimate stat roman , dati ca avem de unde!
 • 0 (0 voturi)    
  dragi republicani de la ploieshti, (Vineri, 19 ianuarie 2007, 16:56)

  nosferatu [anonim]

  e destul trist ca un principe, cu grad de colonel in armata & cu cine shtie ce alte functzii, are o leafa mai mica decat ori&ce director de banca...
  da' domniile dvs suntetzi republicani; ce va pasa?
  atzi socotit intre timp & cashtigurile mentorului dvs, tov iliescu???
 • 0 (0 voturi)    
  Suntem tampitzi! (Vineri, 19 ianuarie 2007, 17:05)

  Revoltatu [anonim]

  Ce pacat ca prostia nu doare!
 • 0 (0 voturi)    
  ... ? credeti chiar ca nue nevoie de Ei.... (Vineri, 19 ianuarie 2007, 17:52)

  Joho [anonim]

  Aruncand o privire pe cele comentate, m-am cam ingrozit, pe bune.

  Chiar asa adanc, sta "infipt" in constiinta romanului, propaganda comunista, a anilor '50, cand familia regala, era tocmai izgonita din tara, romanii ramanand pe mana rusilor si a miseilor, a hotilor, a criminalilor, numiti pompos comunisti. Da domnilor, Romania a fost atunci decapitata.

  Nu vedeti pe de alta parte ca nici dracu nu vrea sa auda de 15 ani de romani, de parca am fi toti leprosi. Toata Europa sta "in garda", cand aude de romani prin apropriere.

  Nu vedeti, balciul, tiganiada balcanica din parlament, asa se comporta asa zisii, "primii oameni ai politicii romanesti" in 2007 ?, eu cred ca astia habar nu au ca am fost admisi in Uniune. Ocupati fiind cu "biletiada", au uitat ce se intampla in jurul lor, dar mai ales in jurul nostru.

  Si daca in acest conglomerat politic, sub orice critica, apare unul sau doi, care parca nu sunt romani, dar ei totusi insista, ca-s si ei romani, la a caror aparitie publica, oriunde in lume, sunt primiti cu respect si cinste, (cu exceptia Romaniei!!) unde ca la comanda politica apar huiduieli si comentare idioate, atunci rusine neamului si mie imi este rusine, ca ma simt totusi roman !?

  Sunt convins ca exponentii familiei regale, fac un lobi pentru Romania, fara macar sa trebuiasca sa dechida gura, prin simpla prezenta a lor, la orice nivel institutional mondial. Prin simpla lor declaratie, ca reprezinta Romania, adica sunt si ei romani, inchid gura rea a celor ce nu ne iubesc si nu ne vor (neaparat) printre ei.

  Care politician roman !? repet care ?? reuseste fara sa se strofoace, fara sa se dea in spectacol, fara texte, promisiuni si altele, sa realizeze acest fapt marunt, poate si banal, dar absolut esential, pentru neamul romanesc, rupt cu zeci de ani din familia europeana, mutilat, chinuit, jefuit, mintal puternic reprogramat, tinut legat de capra sa..., sa arate lumii intregi, ca a fi roman, nu inseamna numai sa fii hot, sau mincinos din Balcani.
 • 0 (0 voturi)    
  principele lu' peste (Vineri, 19 ianuarie 2007, 18:09)

  teo [anonim]

  multumim acestor parveniti care ne sug banii cu demnitate si fara nici cea mai mica rusine. incepand cu castelul Bran si terminand cu Mihai si acest principe de doi lei. Cand a venit in Romania fam Hohenzolern avea 2 valize, acum are sute de milioane de euro si ne mai intrebam cum a ajuns aceasta tara din granarul Europei in cosul ei de gunoi. fam regala = comunism din punctul meu de vedere. Le multumim si de-abia astept sa ne lase si se se duca in Elvetia sau pe unde isi au conturile.
 • 0 (0 voturi)    
  Constiinta de roman trece prin stomac. (pt radu duda?) (Vineri, 19 ianuarie 2007, 18:26)

  Roman Ioan-Aruncuta [anonim]

  Domnule prim ministru, ce criterii si merite deosebite le are alteta regala actorul radu duda, pentru a fi mituit din impozitele amarestenilor de Romani cu aceasta suma fabuloasa?
  As vrea sa dati un raspuns amarastenilor de Romani.
 • 0 (0 voturi)    
  Da mama cu biciu in mine (Vineri, 19 ianuarie 2007, 18:30)

  Felix motanu\' [anonim]

  Ce criterii si merite deosebite le are alteta regala actorul radu duda, pentru a fi mituit din impozitele amarestenilor de Romani cu aceasta suma fabuloasa?
  As vrea sa dati un raspuns amarastenilor de Romani.
 • 0 (0 voturi)    
  Daca nu era familia regala noi nu eram stat (Vineri, 19 ianuarie 2007, 19:55)

  Silviu [anonim]

  Trebuie sa le multumim si sa le dam dublu ca ne fac imagine buna, sunt oameni demni si respectati in toata lumea. Ei pot deschide multe usi pentru noi. Banii sa fie luati de la adevarati parveniti ai Romaniei: Clanul Becali care este miliardar in $ (se intreaba cineva de unde ciobanii astia au facut bani?), Patriciu, Padureanu, Porumboiu, Mititelu, NASTASE, sa mai continui

  TRESTETE ROMANE PROST!
  propun de nou imn
 • 0 (0 voturi)    
  cata prostie! (Vineri, 19 ianuarie 2007, 20:57)

  matt [anonim]

  ... defilam cu ce avem, nu uitati ca noi i-am ales pe acesti incompetenti care aproba sume inexplicabil de mari unor NO NAME care pretind ca sunt printzi.... jenopatetic, daca imi permiteti. Comentariile si indignarile noastre sunt inutile... el banii i-a luat ;-)))
 • 0 (0 voturi)    
  prostia e mare (Vineri, 19 ianuarie 2007, 21:06)

  teo [anonim]

  intr-adevar
  prosti sunt aia care dau, nu aia care iau
  cat despre duda, sturza, hohenzolern si alti romani duca-se linistiti in alta parte
  sunt curios titulescu sau bratianu cu cat erau platiti de stat ?
  oare ei sau urmasii lor au devenit milionari in euro ? ma indoiesc
 • 0 (0 voturi)    
  De ce atata ura si venin ? (Vineri, 19 ianuarie 2007, 22:38)

  Catalin [anonim]

  Nihil Sine Deo ! Aceasta e deviza monarhiei. Mi-e greu sa inteleg atitudinea ostila a celor care isi manifesta frustrarile, nejustificat, impotriva unor membri ai Casei Regale, care incearca, cu onestitate (exista vreo dovada contra ?) sa slujeasca, dupa puteri, tara. Asa sunt educati, asa sunt crescuti. Banii includ toate cheltuielile de deplasare si reprezentare, nu sunt bani de buzunar. A fost mai eficienta actiunea de promovare cu albumul Eterna si Fascinanta Romanie, care a costat milioane de euro ? Asta nu va revolta, dragi tovarasi si pretini ? Din fericire, Monarhia e incompatibila cu Prostia !
 • 0 (0 voturi)    
  Care sunt indicii de performanta si cine ii evalueaza? (Vineri, 19 ianuarie 2007, 22:52)

  the economist [anonim]

  Ar fi interesant de vazut care sunt indicii de performanta fixati pentru acordarea acestei sume amantului iesean cunoscut mai nou ca si colonelul Radu Duda de H. De asemenea, trebuie vazut si cine evalueaza indeplinirea acestor indici de perfromanta, presupunand ca ei exista intradevar.
  Altfel inseamna ca e prosteala pe fata, la fel ca si avansarea la grad de colonel a unuia care nici macar nu a facut armata.
 • 0 (0 voturi)    
  mda (Sâmbătă, 20 ianuarie 2007, 3:54)

  gigi [anonim]

  buna treaba mai baieti....hai noroc si la mai mare.... :|
 • 0 (0 voturi)    
  Pentru monarhistii de opereta (Sâmbătă, 20 ianuarie 2007, 7:02)

  eu [anonim]

  Hai sa lamurim niste chestii:
  1. "Casa regala" de Hohenzollern a Romaniei a fost fondata atunci cand politicienii, grupati in jurul lui Bratianu, au decis ca nu il mai inghit pe Cuza pentru ca lua partea poporului in loc sa le ia partea lor. Aducerea unui print strain in defavoarea familiior vechi romanesti a fost un gest de ploconire, astazi se cheama integrare, pe langa marile puteri. Politicienii aveau nevoie de o marioneta in fruntea statului care sa dea o iluzie de legimitate masinatiilor lor.
  2. Pana sa devina principe/rege al Romaniei, Carol era un printisor insignifiant, inrudit la a n-a spita cu celelalte case regale. De altfel a fost a 2-a sau a 3-a optiune, Bratianu abordand printre altii, care au refuzat, pe viitorul Napoleon al III-lea.
  3. In nici un caz nu se poate spune ca familia de Hohenzollern-Sigmaringen reprezinta traditia monarhica a Romaniei. Desi este adevarat ca Romania, respectiv Priincipatele au mai degraba o traditie monarhica decat republicana ea este legata de Musatini, Basarabi sau Movilesti, familii pamantene, nu de o familie nobiliara germanica.
  4. Carol I si Ferdinand au avut strict un rol de simbol de fluturat in fata maselor pentru coalizarea lor, atat Independenta cat si Marea Unire au fost expresia vointei maselor, mai degraba decat dorinta a regilor.
  5. Cat despre "meritele" lui Mihai, acestea se rezuma la arestarea lui Antonescu, urmata de o capitulare rusinoasa si de o abdicare la fel de rusinoasa. Si, pentru adeptii retrocedarii Pelesului: Castelul a fost lasat de doua ori poporului roman ca si muzeu : o data prin testamentul lui Carol I si a doua oara prin declaratia de abdicare in care Mihai renunta la toate drepturile pentru el si urmasii sai.
 • 0 (0 voturi)    
  Sa le fie...de bine (Sâmbătă, 20 ianuarie 2007, 14:13)

  cristi [anonim]

  Acum inteleg de ce ne-au marit TAXELE.
 • 0 (0 voturi)    
  legat de ultimul comentariu (Sâmbătă, 20 ianuarie 2007, 14:49)

  rakshasa [anonim]

  Mai puneti mana si cititi, nu tratati totul cu superficialitate. Carol I era nepotul Direct al regelui Germaniei, nu printisor de mana a treia.
 • 0 (0 voturi)    
  Regele Mihai nu vine cu parai ! (Sâmbătă, 20 ianuarie 2007, 15:57)

  Monarhia salveaza "cabotinia" [anonim]

  Duda un actor de mana a treia care a carat o tava in rolurile lui cele mai bune , acum reprezinta Romania ! Sa traiti bine si sa infloriti ! Bleahh!
 • 0 (0 voturi)    
  Comnismul nu a murit inca! (Sâmbătă, 20 ianuarie 2007, 16:44)

  iulia [anonim]

  Si ma bucur pentru voi ca i duceti mai departe invatamintele, uzantele, si marionetele pe care le a adus la putere. Nu 20 de ani ne trebuie, nu UE, ci posibilitatea de a judeca singuri. Suntem infleuntabili pana in maduva oaselor, gandim ca o masa, la "comun" (etimologia asta...), dar ne uram unii pe altii. Nu meritati nici un ajutor, nici un reprezentant mai acatarii: circarii parlamentari sunt exact imaginea voastra din oglinda!
 • 0 (0 voturi)    
  noi aia comunistii... (Sâmbătă, 20 ianuarie 2007, 19:52)

  deditzelu [anonim]

  ...suntem asa cum suntem,da suntem multi,draga iulia! si e foarte drept ca niste smecheri si niste lipitori ca astia din familia regala sa profite fara sa faca absolut nimic.
  dece nu fac si ei ceva pentru tara pe care o iubesc de se prapadesc dupa ea? ce a facut mihai pentru romani?l-a dat pe antonescu rusilor...altceva ce? a plecat cu cateva trenuri pline cu bogatii...unde a fost angajat regele in elvetia?si de unde a facut rost de bani?...a vandut averea luata la plecare...
  iar duda e un amarastean care nu face decat sa profite...de prostia si ticalosia clasei politice si a celor care ii permit sa fure legal.
  poate ca ne meritam soarta, nu zic nu! adr nu mai veni tu,iulia, sa ne spui ca suntem comunisti.si tu ai invata sa scrii tot pe vremea aia.daca nu, atunci esti o copila care habar n-ai ce spui.....
 • 0 (0 voturi)    
  Romania monarhie? (Sâmbătă, 20 ianuarie 2007, 21:54)

  Caragiale [anonim]

  Conform acestor aranjamente, rezulta ca Romania este o monarhie! Oare onorabilii nostri parlamentari or fi votat vreo lege secreta in una din sedintele parlamentare (cind cei mai multi erau absenti si isi vedeau de alte afaceri) prin care Romania a devenit monarhie?
  Tradare tradare, dar sa o stim si noi!
 • 0 (0 voturi)    
  pentru rakshasa (Duminică, 21 ianuarie 2007, 8:42)

  eu [anonim]

  "Carol I era nepotul Direct al regelui Germaniei, nu printisor de mana a treia". De acord, asta nu inseamna insa ca ar fi fost mostenitorul tronului sau ar fi avut vreo importannta politica in Germania. Era UNUL dintre nepotii regelui si atat
 • 0 (0 voturi)    
  masoni! (Duminică, 21 ianuarie 2007, 10:44)

  biz [anonim]

  va agitati degeaba! sunt masoni, si asta spune totul!
 • 0 (0 voturi)    
  Tocmai! (Duminică, 21 ianuarie 2007, 14:13)

  iulia [anonim]

  comentariul tau nu face decat sa-mi exemplifice teoria: a fi "multi" nu inseamna a avea dreptate. Gandirea asta "la comun" ne-a daunat intotdeauna, si da, am invatat pe vremea aceea sa citesc si sa scriu, dar si sa mi creez o opinie proprie si obiectiva. Informandu-ma, si multiplicand sursele. Imaginea Regelui Mihai n-o fi poate imaculata, sau impecabila, dar cei 50 de ani de propaganda comunista nu ar trebui sa ne influenteze judecata actuala.
 • 0 (0 voturi)    
  rusine (Luni, 18 iunie 2007, 19:10)

  daiana [anonim]

  Rusine!!!!!!!!!!!!! Un actoras a ajuns sa joace teatru pe banii nostri. In spitale ne mor copii, tineri si batrani, invatamantul este la nivelul care este si noi am ajuns sa dam bani unui parvenit (cica print). Inaintasii Casei Regale a Romaniei au fost ctitori de istorie, nu parlitu asta care se cred print. Respectul meu regelui Carol I si reginei Elisabeta, regelui Ferdinand si reginei Maria care au fost iubiti de acest popor si respectati, nu este corect ca un parlit de doua parale sa primeasca aceasta suma de bani, sa fie gratis reprezentantul guvernului, dar ma intreb Ministerul Afacerilor Externe ce rol mai are in politica externa a Romaniei.
  Un lucru este clar sa ii fie rusine si lui si guvernantilor si Casei Regale daca se preteaza la asa ceva.
  Ar trebui ca regele Mihai sa ia masurile cuvenite, ca tot da cat iubeste el acest popor, dar se pare ca urmasii au grija sa isi ia retributia.

Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Miercuri