Steaua isi incheie primul stagiu de pregatire din iarna cu o victorie, 2-0 cu formatia elvetiana FC Sion. Cosmin Olaroiu a folosit in premiera trei atacanti in incercarea de a compensa pierderea lui Dica.

Golurile ros-albastrilor au fost semnate de Sorin Paraschiv (min. 16) si Marius Croitoru (min. 55), aflat la primul gol in tricoul Stelei.

Steaua revine sambata in tara pentru a pleca pe 23 ianuarie in Cipru pentru un alt turneu de pregatiri.

Rapid nu marcheaza nici in a doua partida a turneului din Insulele Canare, dar de aceasta data pierde la loviturile de departajare. Dupa remiza alba cu Rosenborg din primul joc in care giulestenii s-au impus cu 4-2 dupa lovituri de la 11 metri, Rapid a incheiat tot 0-0 si cu danezii de la Brondby.

Oponentii au castigat loteria penaltyurilor cu 5-4, Viorel Moldovan ratand lovitura decisiva pentru Rapid.

"Nu m-a interesat sa castig turneul, nu pentru asta am venit aici, ci ca sa ne pregatim pentru jocurile oficiale, de aceea sunt multumit de aceste jocuri", a declarat la final antrenorul Rapidului, Razvan Lucescu.

Giulestenii vor mai sustine un joc amical in turneul din Canare pe 23 ianuarie cu vicecampioana Norvegiei, Brann Bergen.

Prima victorie pentru FC National in Antalya, 2-1 cu ucrainenii de la Mariupol. Bancarii au condus la pauza cu 2-0 prin golurile marcate de Cursaru (min.10) si Ilin (min.36).

Urmatorul joc al trupei lui Sorin Cartu este programat duminica, impotriva formatiei austriece din liga a treia Schwadorf.