Irina Columbeanu a parasit sambata la pranz rezerva de lux de la maternitatea Elias, inconjurata de cei care au asistat aducerea ei pe lume. Parintii ei, Moni si Iri, au anuntat ca se vor intoarce la maternitate in decembrie pentru nasterea celui de-al doilea copil.

Plecarea celui mai mediatizat bebelus a strans in curtea spitalului si alti angajati care i-au facut emotionati fotografii cu telefoanele mobile.

BEBE LA BORD

Dupa ce a primit asigurari de la medici ca limuzina familiei este la fel de sigura ca si ambulanta, Irinel Columbeanu a inceput sa pregateasca masina pentru prima plimbare din viata fetitei lui. Cosuletul micutei a fost ancorat pe bancheta din spate cu centura de siguranta iar bodyguardul familiei a verificat de mai multe ori rezistenta acesteia.

Limuzina familiei Columbeanu a plecat spre vila de la Izvorani, urmata de ambulanta si de o masina in care au fost incarcate darurile si ghivecele cu flori exotice primite de Irina in primele zile de viata.

INVESTITIE PENTRU VIITORUL COPIL

Sotii Columbeanu si-au cazat fetita intr-o camera cu mobilier negru, special amenajata inca din luna noiembrie. In primele saptamani, Irina va fi supravegheata de mama ei, care a decis sa paraseasca dormitorul conjugal si sa se mute in camera copilului, pentru a-si alapta fetita de cate ori este nevoie. Miliardarul nu va dormi mult timp singur.

La iesirea din maternitate, Iri si Moni au anuntat ca urmatorul lor mostenitor, cu siguranta un baiat, va fi conceput repede, astfel incat sa se nasca tot anul acesta, in luna decembrie. Ca sa demonstreze ca vorbeste serios, Irinel Columbeanu a promis ca se va implica financiar in realizarea primului salon de nastere sub apa din tara noastra. Tot la spitalul Elias, unde Monica vrea sa nasca si cel de-al doilea copil.

AJUTOOOR!

Totusi, la patru zile dupa ce a nascut, curajul Monicai Columbeanu a inceput sa paleasca. "Am nevoie de ajutor! M-am vazut cu Irina in brate si nu am stiut ce sa fac", a spus mamica in varsta de 20 de ani. De altfel, soacra ei si-a oferit serviciile de la prima vizita la maternitate.

"Daca voi fi chemata, imi voi face datoria si ma voi implica in cresterea si in educarea nepotelei mele", a precizat atunci Geta Columbeanu. In plus, la vila din Izvorani s-a instalat si o asistenta medicala de la Saint Lukas.

BEBELUS AFACERIST

Sotii Columbeanu spun ca nu au depus actele pentru alocatia de stat pe care micuta Irina are dreptul sa o primeasca pana la varsta majoratului. "Mai degraba ii fac o firma" a precizat milionarul.