Intr-o conferinta de presa sustinuta la Palatul Victoria, Radu Stroe a anuntat ca va depune o sesizare penala impotriva Elenei Udrea. El a precizat ca a luat aceasta decizie dupa ce fostul consilier prezidential afirmase ca Stroe i-ar fi cerut, prin mai multi intermediari, sa intervina la presedintele Basescu pentru a obtine sefia SRI sau functia de ministru al Apararii.

"Afirmatiile Elenei Udrea sunt grave si pot atinge chiar si imaginea presedintelui" - a afirmat Radu Stroe. "As fi multumit daca ar iesi si si-ar cere scuze", a adaugat el.

Fostul consilier prezidential afirmase ca Radu Stroe i-ar fi cerut sa intervina la presedintele Basescu pentru a obtine sefia SRI sau functia ministrului Apararii.

Elena Udrea ameninta cu noi dezvaluiri

Referindu-se la declaratiile lui Radu Stroe, Elena Udrea a declarat ca acesta "intra pe un drum fara iesire, asa cum a intrat si premierul Calin Popescu Tariceanu, care a negat existenta biletului"

"Nu o sa am nici o rezerva sa pronunt in instanta numele celor care au venit cu mesaj din partea domnului Stroe, la mine. Si domnul Stroe stie ce vorbesc!" - a subliniat fostul consilier prezidential.

Radu Stroe si-a depus, luni dimineata, demisia din Guvern

Radu Stroe si-a depus, la cabinetul premierului Calin Popescu Tariceanu, demisia din functia de ministrul pentru coordonarea Secretariatul General al Guvernului. Stroe a anuntat ca isi va da demisia, imediat dupa Congresul extraordinar al PNL, unde a pierdut pozitia de vicepresedinte pe probleme de administratie in favoarea lui Paul Victor Dobre.

Ministrul pentru coordonarea Secretariatul General al Guvernului, Radu Stroe, si-a depus demisia, luni dimineata, la cabinetul premierului Calin Popescu Tariceanu, transmit televiziunile romanesti de stiri.

In urma cu cateva zile, Radu Stroe declarase la Antena 3 ca este o decizie ireversibila, nici chiar presedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu - Quintus, nu a reusit sa-l convinga sa se razgandeasca.