Compania IT&S a realizat in anul 2006 o cifra de afaceri de 14 milioane de euro, de doua ori mai mare decat in anul precedent, potrivit unui comunicat al societatii remis HotNews.ro. Pentru acest an, reprezentantii companiei isi propun un rulaj de 20 de milioane de euro, cu o atentie suplimentara acordata gamei de servere si solutii.

“In ceea ce priveste rezultatele pe categoria de produse IT, in 2006 compania si-a dublat vanzarile fata de anul anterior, iar in 2007 isi propune o crestere similara, cu o atentie suplimentara acordata gamei de servere si solutii”, a declarat Dana Iorga, Chief Operating Officer IT&S.

Oficialii companiei estimeaza ca piata de hardware, software si servicii conexe va depasi un miliard de euro, cu o pondere de 50% pe partea de produse hardware.

Compania IT&S a devenit incepand cu ianuarie 2007 distribuitor autorizat al Dell pe piata romaneasca.

“Dupa o perioada in care IT&S s-a dovedit a fi unul dintre partenerii importanti ai companiei Dell in Romania, cu o cota de piata de 16,5% pe partea de nootebook-uri, anul 2007 ne-a permis consolidarea relatiilor comerciale cu acest producator si posibilitatea de a obtine cresteri importante pe toate categoriile de produse marca Dell”, a spus Dana Iorga, Chief Operating Officer IT&S.

IT&S activeaza in industria de IT&C ca importator si distribuitor al unor marci pe urmatoarele categorii: Copy & Print, Document Management & IT Solutions si Imaging & Multimedia. Brandurile distribuite pana in prezent sunt urmatoarele: Canon, Nec, Yamaha, Dell si Fujitsu - Siemens.