Universitatea Craiova a invins cu 2-0 pe CFR Timisoara, intr-un amical disputat in cantonamentul de la Baile Herculane. Golurile "Stiintei" au fost marcate de Njock si Woobay, atacantii transferati de olteni in aceasta iarna.

Camerunezul Njock (care a mai jucat la Universitatea acum doi ani) a asigurat suporterii ca " in acest moment, echipa este mult mai puternica".

Anntrenorul Stefan Stoica s-a aratat multumit de performanta echipei, in special de reusita jucatorului Woobay, originar din Sierra Leone, despre care presa din Cipru a scris in aceasta saptamina ca ar avea probleme cardiace.

Oltenii vor avea insa probleme sa alinieze in campionat aceasta formula ofensiva - noul regulament privind jucatorii extracomunitari (formula 3+2) ingradeste optiunile antrenorului: atit Njock, cit si Woobay provin din tari din afara Uniunii Europene, iar Universitatea mai are citiva fotbalisti in aceasta situatie (Rose, Baird, Mitchell).

"Sunt convins ca regula va fi schimbata. Federatia ar fi trebuit sa ne spuna inainte de a cheltui o groaza de bani cu acesti fotbalisti, nu acum, cind i-am luat deja" - Stefan Stoica, antrenor Craiova.