Postata de: Dragnea Ioana

La data: 22 Ianuarie 2007

Tip: Reclamatie

Cod: 13120

< Inapoi la sesizari

Printeaza aceasta sesizare!

Trimite unui prieten

Ce se intimpla cu reteau de canalizare?

Stimate Domnule Primar,

Ma numesc Dragnea Ioana si locuiesc in Sectorul 1, Str.Cimpinita nr.42 - cartier Vatra Noua, mai bine zis Cartierul nimanui.

Domnule Primar, considerind ca sunteti cel care cunoaste cel mai bine problemele cu care se confrunta si locuitorii acestui cartier, permite-ti-mi sa va adresez citeva intrebari:

1.Ce se intimpla cu reteau de canalizare? cind vor incepe lucrarile mult asteptate pentru TOATE strazile?

Va intreb acest lucru pentru ca, pentru o parte din strazile cartierului, respectiv, str. Gheorghe Stefan , b-dul Apicultorilor, b-dul OASPETILOR au fost aduse deja tevile si tuburile necesare, ba mai mult locuitorii str. Gheorghe Stefan au incheiat deja contracte.

2. Cum si cind isi poate permite o familie de pensionari, sau o familie cu copii si cu venituri medii sa achite suma de 2200-2500 lei reprezentind contravaloarea acestor lucrari.

Probabil ca va fi aceiasi problema ca si in cazul retelei de gaze! cine POATE BINE, cine NU iar bine!!!!!

Ne putem numii oare si noi cetateni europeni? cu butelie la aragaj si lighean pentru baie?

3.Cind estimati ca autobuzul 261 isi va relua circulatia pe traseul normal? stiut fiind faptul ca pentru a ajunge la Aeroportul Baneasca trebuie sa ajungi mai intii la Otopeni?

Traseul pe care in mod normal ii parcurgi cu autobuzul in 5 minute, datorita acestei devierii care dureaza de aproape 1 an, se prelungeste ca timp cu jumatate de ora. Ginditi-va macar la copii care merg la scoala si pierd atita timp pe drum, prin frig.

In speranta ca intelegeti si o parte din multele probleme cu care ne confruntam, va rog Domnule Primar, sa ne ajutati !

Cu stima,

www.domnuleprimar.ro