Diana Lascarescu si Dan Sucu sunt liberi sa se casatoreasca. Dupa un proces de divort si un partaj care a durat aproape trei ani, omul de afaceri si-a cumparat libertatea cu peste 40 de milioane de euro de la fosta sotie, Camelia Sucu.

Inceput in 2004, divortul sotilor Sucu, proprietarii grupului Mobexpert, se apropie de sfarsit. Dan Sucu, actionarul majoritar al Mobexpert, ii va plati Cameliei Sucu circa 40 de milioane euro pentru participatiile detinute de aceasta la firmele din cadrul grupului. Tranzactia a fost inclusa intr-un acord de partaj al bunurilor celor doi, in cadrul divortului.

In urma parxtajului, Camelia devine cea mai bogata femeie din Romania, iar omul de afaceri Dan Sucu e liber sa se insoare cu stirista Diana Lascarescu, cea care i-a nascut un baietel in luna august a anului trecut.

AMOR GRABIT

Relatia dintre vedeta TVR Diana Lascarescu si omul de afaceri Dan Sucu s-a infiripat in vara anului 2005. Stirista si omul de afaceri s-au cunoscut la un eveniment monden la care Diana venise impreuna cu iubitul de atunci, Peter Imre. Dupa cateva saptamani, Lascarescu punea punct logodnei prelungite cu Imre si pleca intr-o vacanta exotica cu Sucu.

Stirista nu s-a sfiit sa dea detalii despre noua ei poveste de amor, aparand in scurt timp impreuna cu iubitul ei in interviuri ample.

RAZBOIUL DECLARATIILOR

Pana sa devina iubitul stiristei de la TVR, Dan Sucu a fost un personaj putin cunoscut, cu toate ca se numara printre cei 300 de bogatasi autohtoni. In momentul in care a intalnit-o pe Diana Lascarescu, Sucu se afla in plin proces de divort cu fosta lui sotie Camelia, care ii era si partener de afaceri.

Faptul ca Diana Lascarescu nu a pastrat discretia asupra relatiei cu cel care era inca sotul ei, a infuriat-o pe Camelia Sucu. Femeia de afaceri a iesit la rampa si a acordat la randul ei interviuri in care punea accentul pe vremurile bune in care era fericita alaturi de sotul ei si de cele doua fete ale lor.

LOGODNA NELEGITIMA, COPIL RECUNOSCUT

In scurt timp, Diana a anuntat ca ii va darui un copil lui Sucu si s-a afisat insarcinata la bratul acestuia la toate evenimentele mondene ale momentului. La randul ei, Camelia Sucu a declarat intr-o emisiune televizata ca "este un lucru minunat sa aduci pe lume un copil dar ar trebui ca asa ceva sa se intample intr-un cadru linistit, relaxat".

Cu cateva luni inainte sa se nasca primul lor copil, Diana Lascarescu si Dan Sucu i-au cerut unui preot binecuvantarea relatiei lor, cu toate ca in biserica se pot logodi doar persoanele care nu mai au obligatii fata de altcineva. Slujba a fost oficiata fara probleme la biserica Sf. Spiridon Vechi. Pe 3 august 2006, Diana Lascarescu a nascut fara complicatii un baietel.

Dan-Matei poarta numele Sucu si a fost botezat tot la biserica unde s-au logodit parintii lui.

RAPOSATUL DOMN LASCARESCU

Casatoria cu Dan Sucu nu va fi prima nici pentru Diana Lascarescu. La numai 19 ani, vedeta TVR s-a casatorit cu Cezar Lascarescu, un domn mult mai in varsta, cu o situatie financiara deosebit de buna.

Casnicia lor a durat noua ani dar s-a terminat cu un divort urat, pentru ca Cezar Lascarescu si-a acuzat tanara sotie ca i-a furat bunuri in valoare de peste 200.000 de dolari din vila in care locuiau la Snagov.

El a depus o plangere la politie in care a revendicat furtul unor bijuterii vechi de familie cu pietre pretioase, ceasuri din aur, platina si aur alb, tablouri foarte valoroase, semnate de pictori celebri, si blanuri.