Doc sustine pe doc.hotnews.ro ca jurnalistii au interpretat gresit una dintre afirmatiile facute de Traian Basescu la TVR, luni seara.

Referirile la telefoanele ascultate nu erau legate de interceptarea convorbirilor ministrilor, ci a interlocutorilor acestora. Doc arata ca Adevarul, Ziua, Gandul si Realitatea TV s-au grabit cand l-au judecat pe presedinte.

"... eu avertizez membrii guvernului si nu il avertizam numai pe Codrut Seres asupra a ceea ce discuta la telefoanele unora care sunt supravegheati. Le-am si spus: "Sunt doua mii si ceva de mandate in Romania.

Cum Dumnezeu se intampla de voi, membri ai cabinetului, vorbiti cu unii chiar dintre cei care sunt in atentia organelor penale?"..." - a afirmat presedintele la emisiunea "Zona fierbinte" de luni seara, pe TVR 1.

Aproape toata presa s-a napustit acestei declaratii, gasind in ea pricina de atac la adresa dlui Basescu. Problema e ca “Adevarul” (si altii) nu prea spun adevarul, sustine Doc.

El a postat si inregistrarea video a fragmentului din emisiune si comenteaza: "Ei bine, e destul de clar dar nu si pentru jurnalistii nostri. Ei au ajuns la concluzia ca telefoanele ministrilor sunt cele supravegheate".

Doc da ca si exemplu articole din Adevarul, Ziua,

Gandul si de pe site-ul Realitatea TV.

Puteti participa la dezbaterea initiata pe blogul lui Doc.