Cei care s-au aflat miercuri seara in clubul Dumars au putut sa constate ca Delia Matache si Matteo de la Connect-R chiar se iubesc. „Cazata“ la masa Vip-urilor, impreuna cu dansatoarele sale si cu un grup de prieteni, artista s-a simtit in al noualea cer.

Aflata in asteptarea reprezentatiei pe care o avea de sustinut pentru clientii localului, cantareata s-a incalzit la un pahar cu prietenii si a intrat rapid in atmosfera clubului. Desi privirile curiosilor inspectau ca intotdeauna masa unde obisnuitii localului stiau deja ca se afla invitatii speciali ai serii, artista si iubitul ei nu au parut deranjati de faptul ca erau in centrul atentiei.

Cei doi s-au comportat cu dezinvoltura si nu le-a pasat ca sunt tinta privirilor. Delia si-a rasfatat iubitul pe tot parcursul serii. Ea si Matteo au dansat impreuna, facand un cuplu care se evidentia prin faptul ca nu-si luau mainile unul de pe celalalt si punctau intimitatea dintre ei cu sarutari si replici spuse la ureche, care se soldau cu cascade de ras ale celor doi.

Sa nu se inteleaga faptul ca acestia au fost lipiti toata seara unul de celalalt, au mai si relationat cu prietenii si cunoscutii. Insa majoritatea timpului petrecut, au acordat o atentie mai mult decat evidenta exprimarii sentimentelor pe care le nutresc unul pentru celalalt.

Ajunsa la momentul show-ului, cantareata si-a parasit iubitul pentru scena. Ajunsa pe ring, impreuna cu dansatoarele sale, Delia s-a pus pe spectacol. Artista a interpretat un numar de sase piese. Repertoriul ales a fost o selectie dintre melodiile sale cele mai de succes si care aveau tema pe ritmurile care se danseaza in cluburi.

Asta denota ca vedeta are experienta necesara de a se prezenta cu ceea ce prinde la public. La interpretarea hit-urilor, cantareata a folosit metoda playback, punctand doar la finalul melodiilor cateva vocalize pentru ca publicul sa nu aiba dubii ca nu ar fi vocea sa sau ca nu ar putea canta.

Despre felul cum s-a prezentat la capitolul imagine, putem spune ca atat ea, cat si dansatoarele sale au dat atentia cuvenita costumelor de scena. Mai mult decat atat, a folosit si efecte speciale, scotandu-si la un moment dat partea de jos a rochitei ramanand in niste pantalonasi argintii care o puneau in evidenta cu un plus de sex-appeal.

Fetele sale au dat bine pe scena, desi au dansat fara o coregrafie anume, in stilul animatoarelor de club, si i-au permis vedetei sa se evidentieze prin miscare scenica.

Integral in Gardianul