CNSAS continua seria verificarilor. Surse din interiorul Colegiului au declarat pentru Mediafax ca saptamana viitoare va fi audiat la CNSAS Florian Costache, presedintele Patronatului National Roman si candidat la presedintia Consiliului Economic si Social.

Aceleasi surse au spus ca numele lui Florian Costache apare intr-un dosar de fost ofiter si colaborator al Securitatii care s-ar afla la institutie.

O sursa din CNSAS a dezvaluit ca Florian Costache ar fi fost "un zelos ofiter de Securitate" si ca in aceasta calitate ar fi facut "super-politie politica".

"Sapat de colegii sai securisti, acesta a ajuns la inchisoare si a fost degradat. Imediat dupa incarcerare insa, a semnat un angajament de livrare de informatii, in schimbul turnatoriilor date sub nume conspirativ, primind chiar si bani", a aratat sursa din interiorul CNSAS.

Presedintele Patronatului National Roman a refuzat sa faca vreun comentariu, sugerand ca informatiile ar fi fost "livrate" presei pentru a fi discreditat si ca totul a fost orchestrat de liderul unei organizatii patronale rivale.