Chiar daca piata media este suprasaturata, Costi Ionita anunta lansarea a doua posturi tv, dovada ca nu-l sperie concurenta. Impreuna cu un prieten, manelistul a investit, in aceasta afacere, in jur de 500.000 de euro.

In timp ce vedetele s-au inghesuit sa-si investeasca agoniseala in afaceri marunte, precum saloane de coafura, localuri sau magazine de haine, Costi s-a vrut patronul televiziunilor "Party TV" si "Chef TV": "Voi difuza nonstop, incepand de luna viitoare, doar muzica romaneasca.

"Party TV" se axeaza pe videoclipuri dance, pop, hip-hop si rock, iar "Chef TV" pe muzica de petrecere, inclusiv muzica populara".

Manelistul se va implica direct in selectionarea clipurilor, chiar daca eliminarea unor productii realizate superficial inseamna contracte pierdute: "Nu voi difuza orice videoclip. Daca nu-i realizat profesionist, nu-l voi accepta", spune el.

Costi Ionita nu s-a aventurat singur in acest proiect indraznet, fiind dublat, mai ales din punct de vedere financiar, de un prieten, al carui nume este insa tinut la secret: "Am investit foarte mult, in jur de 500.000 de euro, bani pe care i-am adunat impreuna cu prietenul meu. Nu am facut imprumut bancar, cum se zvoneste, pentru ca nu-mi place sa fiu dator".

Pentru a demara afacerea, constanteanul si-a mutat resedinta in Capitala, unde si-a construit, in zona Piata Victoriei, o vila.

Integral in Averea