Angelina Jolie si Brad Pitt fac terapie de cuplu.

Stirea a facut inconjurul globului ieri, facand pe toata lumea sa se intrebe care sunt sansele ca o relatie intre doi oameni obisnuiti sa mearga bine, daca nici macar cei mai frumosi actori ai lumii, care au o familie minunata si mai multi bani decat ar putea cheltui vreodata, nu reusesc sa faca fata provocarilor vietii de cuplu? Potrivit publicatiei USmagazine.com, relatia dintre cei doi nu mai

merge de la moartea mamei frumoasei actrite, Marcheline Bertrand, luna trecuta, in urma unei lungi batalii cu cancerul. De atunci, Angelina Jolie a incetat sa se mai hraneasca, a slabit vizibil (ajungand chiar la 49 de kilograme, la o inaltime de peste 1,70 de metri), este tot mai retrasa si insingurata.

"Pur si simplu nu mai mananca. Jolie este foarte singura si disperata sa isi faca noi prieteni", a declarat o sursa pentru publicatia americana, care a tinut totusi sa spuna ca Brad este foarte ingrijorat de soarta iubitei sale. "Brad isi face griji pentru ea zi si noapte. Ea a avut parte de atat de mult stres in ultima vreme, si Brad incearca sa fie intelegator", a relatat sursa.

Problemele dintre cei doi actori sunt atat de profunde incat Angelina, de 31 de ani, si Brad, de 44, au convenit sa mearga la un terapeut, in speranta ca mai pot indrepta ceva, macar de dragul celor trei copii (doi adoptati, Maddox, in varsta de 5 ani din Cambodgia, si Zahara, de 2 ani, din Etiopia, si micuta Shiloh, fiica lor naturala, de doar 9 luni).

Integral in Gandul