Angelina Jolie a depus actele necesare pentru adoptia unui copil din Vietnam, informeaza examiner.com. O agentie de adoptie din Statele Unite a facut o cerere in numele actritei la Agentia Internationala de Adoptie din Vietnam, a declarat Vu Duc Long, directorul agentiei.

“Angelina Jolie a depus documentele in aceasta saptamana.”, a spus Long. Acesta a adaugat ca cererea a fost facuta doar de Angelina, ca unic parinte, dar nu a dorit sa divulge numele agentiei americane cu care colaboreaza Jolie.

Jolie si Pitt au surprins prin vizita din Vietnam de Ziua Recunostintei, cand au si mers la orfelinatul Tam Binh, situat la periferia orasului Ho Chi Minh.

Nguyen Van Trung, directorul orfelinatului, a reuzat sa comenteze referitor la aceasta informatie, spunand ca el mai intai asteapta sa primeasca documentele de la Agentia Internationala de Adoptie.

Jolie si iubitul ei, Brad Pitt au impreuna trei copii: un baietel in varsta de 5 ani - Maddox - adoptat din Cambodia, o fetita in varsta de 2 ani - Zahara - adoptata din Etiopia si inca o fetita - Shiloh - fiica lor biologica, nascuta in luna mai a anului trecut.