Dupa ce si-a trimis consilierii in Florida pe banii contribuabililor Marian Vanghelie, primarul sectorului 5, s-a decis sa se doteze cu o limuzina, al carei pret il estimeaza la ceva mai mult de 200 de mii de lei, adica 60.000 de euro. Procedura de achizitie se desfasoara in regim de urgenta. Pe 28 februarie a fost publicat anuntul de intentie, iar procedura de atribuire va demara pe 19 martie.

Oficial, marca si modelul nu sunt alese, dar lista este destul de stransa. In pretul oferit de Primaria d-lui Vanghelie se incadreaza Mercedes CLK 350, Toyota Land Cruiser VIP, Audi Quattro Q7 3. 6 FSI sau Audi Allroad 3.2 FSI, BMW 3 Coup鬠Volkswagen Touareg GP V8 FSI sau VW Phaeton V6 TDI, Porsche Boxter sau Porsche Canyon sau Porsche Cayenne.

Dupa o discutie in calitate de "dealer interesat" cu persoana de contact data in anuntul de achizitie, am ajuns la concluzia ca domnul Vanghelie prefera limuzinele adevarate, fiind mai putin probabila varianta 4x4 (offroad sau allroad). Asadar, lista se restrange si mai mult. Daca eliminam si varianta sport, putem miza pe CLK.

Integral in Gandul