Romtelecom, Porsche Romania, Alro, Oracle Romania si IBM Romania sunt companiile care se afla in topul celor mai sigure firme, adica probabilitatea ca acestea sa intre in incapacitate de plata este minima.

Topul, alcatuit de Coface Romania, include sapte tipuri de activitate - agricultura, industria extractiva, industria prelucratoare, constructii, comert, hoteluri si restaurante, transporturi si telecomunicatii, precum si alte servicii.

Cele 102 companii au reusit sa-si faca loc in clasamentul alcatuit de agentia de rating pe baza tipului de bilant depus - bilant conform Reglementarilor armonizate cu Directivele Europene, bilant simplificat si bilant de microintreprinderi, iar criteriile utilizate au fost gradul de indatorare, solvabilitatea si lichiditatea.

La categoria companii care depun situatia financiara conform Reglementarilor armonizate cu Directivele Europene, primele pozitii sunt ocupate de Romsuitest Peris, Petromservice, Alro, Impact Developer&Contractor, Porsche Romania, Romtelecom si IBM Romania, in functie de domeniul de activitate.

Integral in EvZ