Printii Harry si William, mostenitori ai tronului Marii Britanii, i-au facut o farsa bunicii lor, regina Elisabeta a II-a. Cei doi nepoti au inregistrat un mesaj amuzant pentru robotul telefonului suveranei, care a uimita dupa ce a auzit rezultatul. Elisabeta a II-a a dovedit insa ca stie de gluma si s-a amuzat.

William si fratele sau Harry, au fost rugati de regina sa inregistreze un mesaj vocal "cat se poate de oficial" pentru telefonului de la Palat, insa acestia s-au gandit sa faca o gluma si au inregistrat urmatorul text:

"Hey wassup! This is Liz. Sorry I'm away from the throne. For a hotline to Philip, press one. For Charles, press two. And for the corgis, press three." (Hei, ce faci! Aici Liz, Scuze, nu sunt pe tron acum. Pentru o linie directa cu Philip (sotul reginei n.r.) apasa tasta 1.Pentru o legatura cu Charles (mostenitorul tronului n.r.) apasa tasta 2. Pentru o legatura cu cainele apasa tasta 3).

Potrivit cotidianului Daily Star, regina a reusit sa vada partea amuzanta a mesajului, mai tarziu, cand a inceput sa se gandeasca ce VIP ar fi putut auzi mesajul. Secretarul particular al reginei nu a fost insa la fel de amuzat. Ziarul informeaza ca acesta aproape a lesinat, dupa ce unul dintre apelurile sale au fost redirectionate prin mesageria vocala.

Regina, in varsta de 80 de ani, a fost invatata de nepotii sai, printii William si Harry, cum sa trimita mesaje-text de pe telefonul sau mobil. Elisabeta a II-a a primit primul sau telefon mobil in 2001 de la fiul sau, printul Andrew, ducele de York.

Dar regina a interzis angajatilor de la palatele regale sa poarte asupra lor telefoane mobile in timpul programului de lucru dupa ce s-a plictisit teribil de tonurile de apel. Interdictia a venit dupa ce mai multe telefoane mobile au inceput sa sune in timpul unui banchet dat in onoarea unor demnitari straini.