Redactorii World of Celebrities au selectat cele mai iubite vedete internationale si au realizat lista celor mai populare 10 vedete. Aceasta este urmatoarea:

Foto:myspace.com

  • Katie Price (nascuta pe 22 mai 1978), binecunoscuta sub numele de Jordan, este un celebru model britanic. Artista a devenit renumita pentru aspectul sau fizic deosebit, mai ales pentru sanii ei, si pentru relatarea vietii sale in tabloidele din Marea Britanie.

    Jordan a avut o relatie foarte mediatizata cu cantaretul de muzica pop Dane Bowers, component al trupei Another Level, care s-a incheiat in timp ce Jordan era insarcinata, iar ea a suferit un avort spontan. Pe data de 27 mai 2002 Jordan a nascut un baiat, pe nume Harvey. Tatal copilului este fotbalistul echipei Manchester United, Dwight Yorke.

    Relatia modelului si a fotbalistului s-a incheiat inainte ca cel mic sa se nasca. In 2004 Jordan a inceput sa apara in productia televizata “I’m a Celebrity, Get Me Out of Here!”, filtrand cu cantaretul Peter Andre.

    Foto:movies.com

    In februarie 2005 Jordan a anuntat ca este insarcinata cu copilul lui Andre. Cei doi s-au casatorit in luna septembrie a anului 2005.

  • Daniel Radcliffe (nascut pe 23 iulie 1989) este actorul britanic celebru pentru rolul interpretat in “Harry Potter si Piatra Filozofala”. Prima sa aparitie a fost cea din David Copperfield.

    Daniel a mai jucat in “Omul nostru din Panama”, “Harry Potter si Camera Secretelor”, “Harry Potter si Prizonierul din Azkaban”, “Harry Potter si Pocalul de foc”, “Harry Potter si Ordinul Phoenix”.

    Foto:numberone.com

  • Orlando Bloom (nascut pe 13 ianuarie 1977) este un actor britanic care a devenit celebrul in urma rolului interpretat in trilogia “Stapanul Inelelor”.

    Acesta a mai interpretat roluri importante in “Elicopter la pamant!”, “Piratii din Caraibe” si “Troia”.
    Rolul interpretat in “Stapanul Inelelor” l-a transformat pe Blooom dintr-un actor necunoscut intr-una dintre cele mai aprecietate vedete.

    Foto:movies.com

  • Jennifer Aniston (nascuta pe 11 februarie 1969) este o actrita din Statele Unite care a devenit celebra in urma rolului din “Friends”. Cele mai importante realizari profesionale ale lui Aniston sunt castigarea premiilor Emmy si Globul de Aur. Aniston s-a casatorit cu celebrul actor Brad Pitt in 2000, de care s-a despartit in mod oficial in ianuarie 2005.

    In urma rolului interpretat in “Despartiti, dar impreuna” Jennifer a inceput o relatie cu actorul Vince Vaughn. In luna decembrie a anului trecut cei doi s-au desartit.

    Foto:exposay.com

  • Emma Watson (nascuta pe 15 aprilie 1990) este o actrita din Marea Britanie care a interpretat rolul lui Hermione Granger in “Harry Potter si Piatra Filozofala", "Harry Potter si Camera Secretelor", "Harry Potter - Prizonier in Azkaban", "Harry Potter si Pocalul de Foc" si “Harry Potter si Ordinul Phoenix”.

    In urma acestor aparitiii, desi se afla la o varsta frageda, Emma a castigat admiratia si dragostea oamenilor din intreaga lume.

    Foto:rtl.nl

  • Katherine Kelly Lang (nascuta pe 25 iulie 1961) este o actrita americana, nascuta la Hollywood. Katherine este fiica schiorului olimpic Keith Wegeman si a actritei Judith Lang. A debutat in filmul “Skatetown” (1979), in care a interpretat alaturi de Scott Baio, Mark Hamill, si Patrick Swayze.

    In anul 1987 i s-a oferit un rol in serialul “Dragoste si putere” (The Bold and the Beautiful). De atunci Katherine joaca rolul lui Brooke Logan, deoarece flmarile pentru acest serial, cunoscut in intreaga lume, inca mai continua.

    Foto:bartcop.com

  • Paris Hilton (nascuta pe 17 februarie 1981) este mostenitoarea lantului hotelier Hilton, model, cantareata si actrita.

    Cu toate ca a fost acuzata frecvent ca este cam “prostuta”, narcisista si ca a fost implicate in numeroase barfe si scandaluri, se pare ca Paris inca mai are fani in intreaga lume.

  • Brad Pitt (Nascut pe 18 decembrie 1963, ca William Bradley Pitt) este unul dintre cei mai indragiti actori americani. Actorul a fost numit de nenumarate ori de revistele din intrega lume unul dintre cei mai frumosi si sexy actori.

    Foto:msn.com

    Pitt este binecunoscut pentru rolurile interpretate in “Mr. & Mrs. Smith”, “Sinbad: Legend of the Seven Seas“ (Sinbad: Legenda celor sapte mari), “Seven Years in Tibet” (Sapte ani in Tbet), “Troy” (Troia) s.a.

    Brad Pitt are o relatie de doi ani cu actrita Angelina Jolie. Cei doi au impreuna o fetita biologica si doi copii adoptati, iar de curand au anuntat ca intentioneaza sa mai infieze un copil din Vietnam. Cuplul Pitt-Jolie este unul dintre cele mai iubite cupluri de la Hollywood.

    Foto:gfx.net

  • Angelina Jolie (nascuta pe 4 iunie 1975) este o actrita renumita pentru aspectul sau fizic exotic, buzele senzuale si tatuaje, dar mai ales pentru nenumaratele sale opere in scop caritabil.

    Angelina a jucat in “Mr. & Mrs. Smith”, “Alexander”, “The Fever”, “Sky Captain and the World of Tomorrow”, “Shark Tala”, “Taking Lives”, “Beyond Borders”, “Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life” s.a.
    Angelina a castigat de mai multe ori titlul de cea mai frumoasa celebritate si cea mai sexy vedeta. Jolie a primit trei premii Globul de Aur si un premiul al Academiei pentru rolul interpretat in “Girl, Interrupted”.

    Foto:exposay.com

  • Tobey Maguire (nascut pe 22 mai 1978) este cunoscut in intreaga lume mai ales pentru rolul din “Spiderman” (Omul Paianjen). Maguire a debutat in 1993 pe marile ecrane in filmul “This Boy's Life”, jucand alaturi de Robert De Niro si Leonardo Di Caprio.

    Maguire a mai jucat in “Revenge of the Red Baron”, “The Good German”, “Cats & Dogs”, ”Spiderman 2”, “The Duke of Groove”, “Pleasantville” etc.