Partida a fost decisa cu doua goluri venite de-o parte si de cealalta a pauzei. Pitestenii au deschis scorul in minutul 43, cand Iulian Tames a marcat cu capul din 6 metri. La cateva zeci de secunde dupa debutul reprizei secunde, Mike Temwanjera egaleaza cu un lob din marginea careului mare.

FC Arges nu pierde, dar nici nu castiga in debutul stagiunii de primavara, in timp ce FC Vaslui continua seria fara infrangere, inceputa cu 10 etape in urma.

"L-am invatat pe Dorinel sa fie demn. Asa e fotbalul. Ce, voia sa ma dau la o parte? A fost un meci de lupta si mai multi jucatori ai nostri sunt accidentati dupa acest meci incrancenat."

Viorel Hizo - antrenor FC Vaslui

"Eu unul, nu voi ceda pana la ultimul meci atata timp cat mai sunt sanse teoretice. Cu siguranta, vom da mai multe amenzi unora dintre jucatori. Pentru noi urmeaza patru meciuri in care se va decide soarta noastra. Inca mai cred in salvare."

Dorinel Munteanu - antrenor FC Arges

"Sunt foarte suparat pentru ca am pierdut doua puncte din cauza arbitrajului: am avut doua penaltiuri neacordate. Nu se poate juca impotriva lui Porumboiu. Se stie ce influenta are el asupra arbitrilor."

Cornel Penescu - patron FC Arges

Selectionerul Victor Piturca s-a aflat in tribunele stadionului din Trivale, pentru a-l urmari pe Dorinel Munteanu la lucru, dar venirea sa a fost cu ghinion. Munteanu s-a accidentat in ultimele minute ale jocului, parasind terenul schiopatand.

"Cred ca am ruptura musculara si doua luni voi fi out. Daca domnul Piturca m-ar fi chemat la nationala, acum nu mai pot sa joc", a spus Munteanu despre accidentarea sa.

Dupa o prima repriza dominata categoric de pitesteni, acestia au intrat in avantaj la cabine, Iulian Tames marcand cu capul, din 6 metri, in minutul 43.

La cateva zeci de secunde dupa debutul reprizei secunde, Mike Temwanjera a egalat cu un lob din marginea careului mare, profitand de o grava eroare in apararea pitesteana. Hotoboc, iesit neinspirat dintre buturi, se ciocneste de Tanase, atacantul din Zimbabwe al Vasluiului, avand de indeplinit o simpla formalitate.