In aceste zile la Geneva se desfasoara unul din cele mai importante saloane auto. La acest salon Audi prezinta dupa aproape 30 de ani un coupe cu 4 locuri: noul coupe A5, in timp ce Citroen prezinta pentru prima oara un SUV. Sub numele de C-Crosser se ascunde de fapt un Mitsubishi Outlander. Sau un Peugeot 4007.

Ford Mondeo face parte din categoria mare de prototipuri spectaculoase care se transforma in masini de serie. Trebuie sa privim cu atentie ca sa gasim urme din design-ul lui IOSIS prezentat acum un an si jumatate. Conceptcar-ul insa este prezent si anul acesta la Geneva cu o infatisare off-road si cu un design la fel de spectaculos, numit de data asta iosis X.

Maserati Granturismo este si el prezentat in premiera la Geneva. Desenata de Pininfarina, Granturismo este fara nici o indoiala cea mai frumoasa masina din salon.

Renault aduce noul Twingo, cea mai mica masina a lor, care a lipsit 10 ani din protofoliul firmei franceze. Arata bine dar versiunea finala o vom vedea la toamna la Salonul Auto de la Paris. Langa micul Twingo mai apar Clio RS F1 Team, mic si rau, si Megan RS dCi, o bizara incrucisare intre un sasiu sport si un motor diesel cam puturos.