BRD Groupe Societe Generale si American Experience Romania au lansat un credit pentru studentii care au aplicat la programul Work&Travel American Experience, se arata intr-un comunicat de presa.

Acest credit acopera toate costurile pe care programul le implica, incluzand costul pachetului, al biletului de avion, taxe de ambasada si de asemenea o “alocatie” pentru cheltuieli personale in primele saptamani de sedere.

Potrivit reprezentantilor companiei, pentru a aplica pentru acest credit studentul trebuie sa fie inscris in acest program. Documentatia necesara pentru dosarul de credit se obtine de la biroul American Experience, in baza formularelor tip eliberate de BRD.

Pentru a se putea inscrie in acest program, studentii trebuie sa aiba intre 18 si 30 de ani, sa cunoasca limba engleza la un nivel mediu, iar situatia scolara sa fie buna.

American Experience este una dintre cele mai importante companii de recrutare de personal din Europa de Est pentru pozitii entry-level internationale. In Romania, compania este prezenta prin 13 centre.

Programul Work&Travel USA American Experience este destinat studentilor si are o istorie de sase ani in Romania.