O noua editie a emisiunii "Dansez pentru tine" isi va deschide ringul de dans din 16 martie la PRO TV. Opt perechi sunt pregatite sa se intreaca, in pasi de dans, in batalia viselor. Stefan Banica jr. si Iulia Vantur vor fi din nou gazdele acestui show.

Costi Ionita este partenerul de dans al Marinei Velle. Visul Marinei este sa-si poata ajuta iubitul cu o operatie complexa de chirurgie estetica si reparatorie. Marina si iubitul ei, Nicolae, sunt nedespartiti de 2 ani. Recent, Nicolae a suferit un accident tragic: intreaga fata i-a fost mutilata de o masina de deszapezire care curata baza partiei din Predeal.

Laura Cosoi il are ca partener pe Andrei Boanta. Visul lui este sa-i ofere bunicii o batranete mai usoara. Bunica este cea careia Andrei i-a spus pentru prima oara “mama”. Acum are 75 de ani, este batrana, bolnava si locuieste intr-o casa veche, din care lipsesc foarte multe.

Adrian Tapciuc danseaza pentru visul Liviei Cenan. Concurenta viseaza sa-si ajute sotul cu o operatie la piciorul stang, pentru tromboflebita profunda. Boala ii pune viata sotului ei in pericol in fiecare secunda, deoarece cheagurile de sange din picior pot oricand sa-i ajunga la plamani.

Cosmin Stan de la Stirile PRO TV danseaza pentru visul concurentei Doina Ocu. Ea spera sa-si poata ajuta fetita in varsta de 4 ani, Iris - diagnosticata in urma cu un an si doua luni, cu autism infantil - cu un tratament de specialitate foarte costisitor. Iris trebuie dusa in America pentru recuperare.

Andreea Balan danseaza pentru Petrisor Ruge. Visul acestuia este sa-i aduca putina bucurie fratelui sau, Gheorghe. Ar dori sa-i poata deschide un atelier de tamplarie, pentru ca e singura meserie pe care o stie fratele lui. Gheorghe a suferit un soc la varsta de 5 ani si a trebuit sa invete sa vorbeasca din nou. Nici acum nu se poate exprima prea bine.

Atelierul de tamplarie ar insemna o sansa, o noua viata pentru el, mai ales ca in urma cu 3 ani a suferit un accident in urma caruia a ramas fara doua degete de la o mana si cu unul imobil.

Corina Ungureanu danseaza cu Cristian Muntean. Visul tanarului este sa-i ofere fratelui sau vitreg, George, doua proteze performante pentru picioare, deoarece acesta a suferit anul trecut un accident feroviar, in urma caruia membrele i-au fost amputate.

Integral in Libertatea