Cererea de adoptie inaintata de Angelina Jolie a fost prelucrata rapid, iar actrita il va putea lua acasa pe baietelul de 3 ani si jumatate in cateva saptamani, a anuntat marti un reprezentant al institutiei vietnameze care se ocupa de adoptii, informeaza examiner.com.

Functionarii din orasul Ho Chi Minh reexamineaza dosarul lui Jolie si vor termina acest caz cel tarziu la sfarsitul acestei luni, a declarat Vu Duc Long, directorul departamentului de Adoptii Internationale din Vietnam.

Baiatul a fost abandonat la spitatul din Ho Chi Minh inca de la nastere, iar apoi a fost dat in grija orfelinatului Tam Binh, unde sta si in prezent, a declarat directorul orfelinatului, Nguyen Van Trung.

La putin timp dupa ce a fost dus la orfelinat, personalul Tam Binh a incercat sa ii gaseasca pe parintii biologici ai baiatului. Toate cautarile au fost in zadar.

“Copilul este sanatos.”, a spus Trung. “Este putin cam timid. Se intelege bine cu ceilalti copii si ca ii place foarte mult sa joace fotbal. "

Directorul orfelinatului a declarat ca totul a decurs atat de repede datorita faptului ca baiatul are 3 ani si jumatate si actele pentru adoptie erau aproape complete inainte ca Jolie sa se hotarasca sa il infieze.

Angelina Jolie si Brad Pitt l-au cunoscut pe micut de Ziua Recunostintei, cand au facut o vizita surpriza la orfelinatul Tam Binh.