Interbox a aminat gala prevazuta pentru 23 martie: oficialii clubului canadian au explicat decizia prin faptul ca Lucian Bute (categoria super-mijlocie) a primit oferta de a boxa in iunie pentru titlul de challenger la centura IBF.

Acceptind provocarea, Bute trebuie sa astepte desemnarea adversarului de catre IBF. Conform regulamentelor, romanul nu trebuie sa mai urce in ring pina la meciul oficial pentru titlul de challenger.

Daca va cistiga lupta din iunie, Bute il va infrunta pe campionul mondial al versiunii IBF, Alejandro Berrio. "Acest meci va avea loc in 2007, iar noi dorim sa le oferim fanilor nostri o asemenea oportunitate", a declarat antrenorul Stephane Larouche pentru site-ul interbox.ca.

In alta ordine de idei, aminarea galei a fost impusa si de accidentarea (la un antrenament) a lui Adrian Diaconu. Cel supranumit "The Shark' avea programata o intilnire extrem de importanta cu americanul Rico Hoye, care - in cazul unui succes - ar fi insemnat biletul spre un meci cu centura pe masa.