Electorat civilizat, liceu si peste, spirit intreprinzator, iubitor de lege, activ si platitor de impozit pe venit si microfirma, sub patru milioane de suflete, caut partid de centru-dreapta, capabil, serios, european, fara candidati la DNA si fara lustrabili, pentru a prelua mostenirea Aliantei de mantuiala D.A. Exclus aliante cu PSD-Hrebe, colaborari cu Felix si Rodica, pupat bot Vadim Tudor.

Trecutul in alte partide e un dezavantaj. Cei vreo mie de primari luati de la PSD si PC (stiu, stiu, inainte i-au luat ei de dincoace) ii vrem phased out (eliminare lina) in urmatorii patru ani (termen larg). Incurajam oamenii de

afaceri care nu au afaceri cu statul, restul sa ne mai lase, ca isi tin nevestele, sefii nevestelor si partidele intr-un vesnic conflict de interese. Sa sape si ei dupa aur in Muntii Apuseni sau dupa petrol pe platforma Marii Negre, ca nu scrie nicaieri ca si dupa intrarea in UE singura sursa a bogatiei ramane tot banul public smecher gestionat.

Electorat centru-dreapta, cititor de "Romania libera", telespectator de Realitate si Jurnal TVR, vrea politicieni fara RA-APPS. Ce sa ii mai trieze CNSAS; unde disensiunile politice iau proportii, sau curtile de justitie, care o lalaie trei ani, aplicam o regula simpla.

Ati avut vreodata de-a face cu RA-APPS? Ca ati fost chirias sau cumparator, administrator sau profitor de rand, sa fiti sanatosi, lasati politica si duceti-va acasa! si luati-l si pe Radu Stroe, care a uitat ca si-a dat demisia de la SGG de vreo trei luni, prins cu treaba de a trimite la Monitorul Oficial acte nesemnate.

Iar el, cand pleaca, sa-l ia si pe mafiotul de la Garda Financiara pe care l-a adus consilier. Poate ca, daca se iau asa unii pe altii si pleaca in vreo croaziera sa consume ce au acumulat pana acum, ne vedem si noi de treaba aici mai linistiti. Nu mai vrem in partide, oricum, decat oameni care au deja case, si ei, si fiii lor, ca sa terminam odata cu politica de dragul imobiliarelor.

Nu mai vrem o politica de cadre in care e dat afara un liberal, doctorul Vladescu, ca sa fie reinscaunat pesedistul care era inaintea lui si a fost dat afara tot de liberali, ca ne rad si curcile. Daca PSD-ul are cadre mai bune, nu trebuia sa ii deranjam de la guvernare!

Nu mai vrem Noregi, Mantogi, si nu-l mai vrem pe Bogdan Olteanu in fruntea Comisiei de etica a partidului, ca din anul 2005 ii trimiteam sesizari ca se aleg Noregii lustrabili in toata tara si nu a facut nimic sa-i opreasca.

Nu mai vrem vama de partid, nu mai vrem ambasadori avansati din baieti de familie buna altfel someri, nu mai vrem consilieri guvernamentali platiti de grupusoare de interese transpartinice si care isi plaseaza nurorile purtatoare de cuvant, nu mai vrem firme care capata scutiri de taxe, nu pricepem de ce cresc vertiginos incredintarile directe cand e asa usor sa iasa orice dintr-o licitatie, nu

mai vrem neveste sau fiice de oameni politici cu contracte la companii unde statul are actiuni!