Aflat in plin scandal din pricina divortului, Petre Roman se relaxeaza la Sinaia, alaturi de Silvia Chifiriuc, femeia despre care se spune ca i-ar fi amanta.

Sfarsitul saptamanii trecute l-a gasit pe Petre Roman la munte. El a fost insotit de Silvia Chifiriuc. Cei doi au petrecut weekendul intr-o vila din Sinaia. Aceasta casa de vacanta apartine unui prieten de-al lui Roman. Surse apropiate celor doi sustin ca acestia petrec aproape fiecare weekend departe de oras, in functie de programul fostului premier. Daca el e in tara, dau o fuga la munte.

Sinaia nu e singurul loc in care merg, ei frecventand si zona Bran. Acolo merg tot in casa unui prieten, locuinta despre care se spune ca e dotata cu piscina si jacuzzi. In timp ce Petre Roman petrecea cu Chifiriuc la Sinaia, Mioara Roman se afla in spital.

Silvia are sa-i dea italianului 30.000 €

Silvia trebuie sa-i dea fostului ei iubit, italianul Nello Madia, 30.000 de euro, jumatate din valoarea apartamentului din Constanta. Nello a spus ca daca Silvia nu-i da banii, va vinde casa si o va lasa in strada. Speriata, femeia a facut acte la notar prin care se angajeaza sa-i dea in scurt timp suma ceruta.

Integral in Libertatea