Pandurii au indeplinit obiectivul - cele 3 puncte dau liniste echipei si o ridica cel putin pentru moment deasupra zonei "minate".

"In proportie de 90 la suta, suntem asigurati ca vom continua in prima liga. Oricum, la ce joaca echipa, se vede ca Pandurii Tg Jiu reprezinta o formatie de prima liga" - Eugen Neagoe, antrenor Pandurii.

O victorie deloc simpla in fata Otelului - galatenii au condus cu 1-0 (Labukas '48), insa iuresul ofensiv al gazdelor a dat rezultate - doi jucatori adusi in iarna la Tg. Jiu (Pacurar '61 si Liviu Mihai '71) au intors soarta meciului.

In comparatie cu prima jumatate a campionatului, Pandurii joaca mai ofensiv - recrutarea a trei jucatori creativi (Vasilache, Liviu Mihai, Pacurar) incepe sa se simta in modul de exprimare a echipei.

Otelul Galati are meritul de a fi jucat deschis - echipa lui Petre Grigoras a venit la Tg Jiu pentru victorie, insa defensiva a aratat o nesiguranta deja cunoscuta (8 goluri primite in precedentele 3 intilniri din campionat).

In acest timp, compartimentul ofensiv al dunarenilor (foarte temut in aceasta primavara) nu a mai fost atit de eficient. Lipsa de inspiratie a atacantului Daniel Stan (care a ratat doua contraatacuri pentru ca a ales solutii individualiste) poate constitui o explicatie.