Maria Marinescu, creatoarea de moda nascuta si crescuta in Statele Unite, despre care s-a scris ca a studiat designul vestimentar la Paris si ca lucreaza de cateva luni la "resedinta" din New York a celebrului designer Marc Jacobs, si-a prezentat, joi seara, cea mai recenta colectie (a treia lansata in Romania), in Club Fratelli Studios din Bucuresti.

Printre cei care s-au informat cu privire la tendintele sezonului primavara-vara 2007 s-a numarat si Ion Ion, fiul omului de afaceri Ion Tiriac, care a venit la prezentare insotit de Mirela Popa, iubita prietenului sau Bogdan Stelea.

Desi presa ultimelor zile anunta ca Ion Ion si-a reluat relatia cu fosta lui iubita, Ileana Lazariuc, organizatorii evenimentului pareau sa stie mai multe, rezervandu-i acesteia din urma loc in alt sector al salii de prezentare.

Alex Erbasu, fiul lui Mihai Erbasu, un alt prieten al tinerei creatoare, s-a numarat printre cei care au aplaudat tinutele scoase pe podium (materiale cu fir metalic, creponate si matasuri, asortate cu accesorii insolite, din lana impletita), alaturi de Andreea Esca, Alexandre Eram sau Iuliana Marciuc.